Merhaba, bu sene sınava hazırlanacağım ve tablet almak istiyorum. Aklımda Tab S9 Plus modeli vardı ama mağazada S10 FE Plus modelini gördüm, ekran canlılığı çok hoşuma gitti. TFT ekran olduğunu biliyorum ama açıkçası oyun oynamıyorum; not almak, ders çalışmak ve video-film izlemek için kullanacağım. Bütçem yaklaşık 22.000 TL. Beni 5 yıl kadar götürecek bir cihaz olsun istiyorum. Önerileriniz varsa bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Apple markalı iPad Air 11 inç Wi-Fi 128GB Uzay Grisi MUWC3TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner Pozitif Teknoloji
Apple markalı iPad Air 11 inç Wi-Fi 128GB Uzay Grisi MUWC3TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner Pozitif Teknoloji
Bu cihazın ekranı LCD 60 Hz. Siz film ve dizi de izleyeceksiniz. Bu yüzden Tab S9 öneririm. Tab S9 Plus Tab S10 ultradan daha pahalı. S9 Plus düşünüyorsanız gidin S10 Ultra alın daha ucuza geliyor bir de.
REDMAGIC Astra Gaming Tablet ile oyun deneyimini bir üst seviyeye taşı. Snapdragon 8 Elite işlemcisiyle çalışan bu tablet, etkileyici 9.06 inç 2.4K OLED ekran, geliştirilmiş 13 katmanlı ICE-X soğutma, 24GB’a kadar RAM, 1TB depolama ve 8.200 mAh hızlı şarj destekli batarya ile geliyor. DTS:X...
tr.redmagic.gg
İsterseniz böyle bir tablette var hocam ama bu tamamen oyuncu tableti.
REDMAGIC Astra Gaming Tablet ile oyun deneyimini bir üst seviyeye taşı. Snapdragon 8 Elite işlemcisiyle çalışan bu tablet, etkileyici 9.06 inç 2.4K OLED ekran, geliştirilmiş 13 katmanlı ICE-X soğutma, 24GB’a kadar RAM, 1TB depolama ve 8.200 mAh hızlı şarj destekli batarya ile geliyor. DTS:X...
tr.redmagic.gg
İsterseniz böyle bir tablette var hocam ama bu tamamen oyuncu tableti.