Mudymug Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition, İntel Core İ5-13600K, 32 GB 4x8 3200 MHz DDR4 RAM, MSI PRO B660-A DDR4, 500 GB + 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Merhaba. 5 ay oldu tableti alalı. Oyunlarda 39 dereceye kadar çıkıyor, bazen 40 görüyor. Normal midir sizce?
Merhaba. 5 ay oldu tableti alalı. Oyunlarda 39 dereceye kadar çıkıyor, bazen 40 görüyor. Normal midir sizce?
gleptoprick Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 Mudymug dedi: Merhaba. 5 ay oldu tableti alalı. Oyunlarda 39 dereceye kadar çıkıyor, bazen 40 görüyor. Normal midir sizce? Genişletmek için tıkla... Eğer oyunları yüksek ayarlarda oynuyorsanız normal hocam.
Mudymug dedi: Merhaba. 5 ay oldu tableti alalı. Oyunlarda 39 dereceye kadar çıkıyor, bazen 40 görüyor. Normal midir sizce? Genişletmek için tıkla... Eğer oyunları yüksek ayarlarda oynuyorsanız normal hocam.
aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.173 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 3 Ağustos 2024 #3 İşlemci sıcaklığı ise bu cok düşük bile. Kasa sıcaklığı ise normal. Havalar sıcak ısıyı yaymakta zorlanip kasasını isitabilir.
İşlemci sıcaklığı ise bu cok düşük bile. Kasa sıcaklığı ise normal. Havalar sıcak ısıyı yaymakta zorlanip kasasını isitabilir.
Mudymug Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition, İntel Core İ5-13600K, 32 GB 4x8 3200 MHz DDR4 RAM, MSI PRO B660-A DDR4, 500 GB + 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #4 gleptoprick dedi: Eğer oyunları yüksek ayarlarda oynuyorsanız normal hocam. Genişletmek için tıkla... Grafikleri düşürüp kare hızını fullüyorum normalde. Ama bazı oyunlarda yükleme ekranında bile bu sıcaklığa çıkıyor. aliytrklkmz dedi: İşlemci sıcaklığı ise bu cok düşük bile. Kasa sıcaklığı ise normal. Havalar sıcak ısıyı yaymakta zorlanip kasasını isitabilir. Genişletmek için tıkla... Perf Z'nin gösterdiği sıcaklık.
gleptoprick dedi: Eğer oyunları yüksek ayarlarda oynuyorsanız normal hocam. Genişletmek için tıkla... Grafikleri düşürüp kare hızını fullüyorum normalde. Ama bazı oyunlarda yükleme ekranında bile bu sıcaklığa çıkıyor. aliytrklkmz dedi: İşlemci sıcaklığı ise bu cok düşük bile. Kasa sıcaklığı ise normal. Havalar sıcak ısıyı yaymakta zorlanip kasasını isitabilir. Genişletmek için tıkla... Perf Z'nin gösterdiği sıcaklık.
gleptoprick Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #5 Mudymug dedi: Grafikleri düşürüp kare hızını fullüyorum normalde. Ama bazı oyunlarda yükleme ekranında bile bu sıcaklığa çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aktif olarak oyun oynadığınız bir cihazsa normal.
Mudymug dedi: Grafikleri düşürüp kare hızını fullüyorum normalde. Ama bazı oyunlarda yükleme ekranında bile bu sıcaklığa çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aktif olarak oyun oynadığınız bir cihazsa normal.
Mudymug Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition, İntel Core İ5-13600K, 32 GB 4x8 3200 MHz DDR4 RAM, MSI PRO B660-A DDR4, 500 GB + 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #6 gleptoprick dedi: Hocam aktif olarak oyun oynadığınız bir cihazsa normal. Genişletmek için tıkla... Normalse sıkıntı yok. Peki OLED ekrana bu ısı zararlı şekilde yansır mı?
gleptoprick dedi: Hocam aktif olarak oyun oynadığınız bir cihazsa normal. Genişletmek için tıkla... Normalse sıkıntı yok. Peki OLED ekrana bu ısı zararlı şekilde yansır mı?
gleptoprick Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #7 Mudymug dedi: Normalse sıkıntı yok. Peki OLED ekrana bu ısı zararlı şekilde yansır mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam çünkü kendi aktif olarak kullandığım tabletimde de ayni sıcaklık değerlerini görüyorum ve ekranda bir problemle karşılaşmadım.
Mudymug dedi: Normalse sıkıntı yok. Peki OLED ekrana bu ısı zararlı şekilde yansır mı? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam çünkü kendi aktif olarak kullandığım tabletimde de ayni sıcaklık değerlerini görüyorum ve ekranda bir problemle karşılaşmadım.
Mudymug Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition, İntel Core İ5-13600K, 32 GB 4x8 3200 MHz DDR4 RAM, MSI PRO B660-A DDR4, 500 GB + 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #8 gleptoprick dedi: Sanmıyorum hocam çünkü kendi aktif olarak kullandığım tabletimde de ayni sıcaklık değerlerini görüyorum ve ekranda bir problemle karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Siz hangi modeli kullanıyorsunuz?
gleptoprick dedi: Sanmıyorum hocam çünkü kendi aktif olarak kullandığım tabletimde de ayni sıcaklık değerlerini görüyorum ve ekranda bir problemle karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Siz hangi modeli kullanıyorsunuz?
gleptoprick Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 86 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #9 Mudymug dedi: Siz hangi modeli kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Huawei MatePad 11 hocam.
Mudymug Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition, İntel Core İ5-13600K, 32 GB 4x8 3200 MHz DDR4 RAM, MSI PRO B660-A DDR4, 500 GB + 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #10 gleptoprick dedi: Huawei MatePad 11 hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim içimi rahatlattın.
gleptoprick dedi: Huawei MatePad 11 hocam. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim içimi rahatlattın.