Tab S9 Ultra ders ve oyun için alınır mı?

sameett58

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, Samsung Galaxy Tab S9 Ultra almayı düşünüyorum ama forumlardan ve sitelerden okuduğum ekran yanması konusu beni çok tedirgin ediyor.
Ders ve oyun oynamak için almak istiyorum fakat ders çalışırken bir sayfa uzun süre açık kalacağı için ekran yanması olur mu? Ekran yanması olmaması için kaç saat açık tutmam gerekli? Ve 2 3 saat boyunca oyun oynarsam ekran yanması olur mu?

8 saat boyunca aralıksız bir şekilfe Samsung Notes açıktı yanma olmadı sadece ısınıyordu benim tabletim. S9 FE kullanıyorum ben S9 Ultra çok daha iyi bir tablet bir şey olacağını sanmam
S9 FE'de amoled ekran yok.

Ben s9+ kullanıyorum, ultraya göre daha mantıklı olacaktır boyut açısından, çünkü tam olması gereken tablet boyutu gibi hissettiriyor. ne laptop kadar büyük, ne telefon kadar küçük, mümkünse mağazada 2 boyutu da karşılaştırın anlayacaksınız.
Ekran yanması konusuna gelince parlaklığı kısarak kullanım ve en azından 30 dkda bir not uygulamasıdan, ya da her ne kullanacaksanız, gir çık yapmanız yeterli olur artar bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…