Tab S9FE vs S9FE+

itsagalaxy

Decapat
Daha fazla  
Ders çalışmak için uygun fiyatlı bir tablet arıyordum ve Samsung tabletler ilgimi çekti, ayrıca telefonum ve kulaklığım da Samsung olunca daha da ilgimi çekti ekosistem açısından. S9FE ve S9FE+ arasında kararsız kaldım. Biri 256 GB fakat ekranı küçük, diğeri ise 128 GB ve ekranı büyük. Ayrıca aralarında 3 bin TL fiyat farkı var. Film/dizi falan izler, ders çalışırım. Oyun oynarsam da çok sorun yaratmaz gibi. 10.9 inç ekran işimi görür gibime geliyor ama tecrübesi olan biri yazarsa sevinirim. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teknik olarak aynı cihazlar gerek islemci herek Hz olarak aynilar ekran önemli diyorsanız s9FE+ almanız lazım ama ben 256 istiyorum diyorsaniz s9FE almaniz daha iyi olur.

Bence 128 GB artık yetersiz gelmeye başladı. Tavsiyem en az 256 GB olanını almanız.

128 GB kullanıyorum. 40GB dolu. Cogu kiside 128 ustu kullanmiyor.

128 GB olanı tavsiye ederim hem de ekranı büyük olduğu için çift uygulama kullanımıda kolay olur ama oyun kısmı beklediğin düzeyde olmayabilir bu durum tablete özel bir şey değil çoğu Samsung cihazların oyun performansı kötü oluyor bu fiyata çok daha güzel oyun oynatan cihazlar var ama yine de s9FE+ biraz oynatır.
Bu cihaz daha çok işini görür bende kullanıyorum HUAWEI MatePad Air | Peşin Fiyatına 3 Taksit

Son düzenleme:
Sanırım ben yanlış yazmışım veya siz yanlış anlamışsınız. Sorun değil, küçük ekranlı olan 256 gb.

Teknik olarak aynı cihazlar gerek islemci herek Hz olarak aynilar ekran önemli diyorsanız s9FE+ almanız lazım ama ben 256 istiyorum diyorsaniz s9FE almaniz daha iyi olur.
Bende tam o konuda kararsız kaldım hocam. O yüzden açtım zaten bu konu başlığnıı. Büyük ekranlı alıp ekstra google drive'ye veya samsung'un bulut depolama uygulamalarını falan kullanmam daha mantıklı olur gibi. Çünkü ekranı bölüp bir yerden not tutup bir yerden video izleyeceğim için diğeri daha mantıklı gibi.

Huawei kullanmayı çok düşünmüyorum ya hataları varmış o işletim sisteminin ve kaleminin falan. Öyle duydum

128 GB kullanıyorum. 40GB dolu. Cogu kiside 128 ustu kullanmiyor.
Hocam siz ne için kullanıyorsunuz?

Ben yanlış söylemişim s9FE+ almanı öneririm.
O zaman 2-3 bin tl daha verip s9FE+ alıyorum. Benim korkum ya hafızası yetmezse kısmı. O beni korkutuyor biraz. Cihazı 2-3 yıl zorlayarak 4-5 yıl kadar kullanmak istiyorum.

O zaman 2-3 bin TL daha verip s9FE+ alıyorum. Benim korkum ya hafızası yetmezse kısmı. O beni korkutuyor biraz. Cihazı 2-3 yıl zorlayarak 4-5 yıl kadar kullanmak istiyorum.

Kanka çok oynayan biri değilsen o 128 GB sana yeter benim Tab A7 var 32 GB sadece ders için ama nedense bana yetiyor ama1 2 sonra oyun oynamaya başlarsan yetmez.

Kanka çok oynayan biri değilsen o 128 GB sana yeter benim Tab A7 var 32 GB sadece ders için ama nedense bana yetiyor ama1 2 sonra oyun oynamaya başlarsan yetmez.
Kanka oynayacağım oyunlar pubg falan değil indie oyunlar olur genelde. Küçük yapımlar, tost makinsinde bile çalışabilen türden oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…