Tab S9FE vs S9FE+

Sadece not tutmak için kullanılacaksa 128 yeterli olur en kötü ileride bulut depolama ile halledersiniz, DeX modunu falan daha rahat kullanma açısından FE+ daha iyi olabilir.

Oncelikle selamlar s9FE Plus tabletten yazıyorum bu konuya. Ders, film izleme gibi alanlarda yogunlascaksan bence butcende varsa kesinlikle bu tablet, çünkü gerek ekran boyutunun büyük olması olsun gerek dolbyatmos desteği olsun beni aşırı kullanırken mutlu ediyor. Ama eger ben oyun da daha fazla vakit geciririm bir de oyle fazla yer kaplamasın diyorsan FE modelini tercih et cunku ekran genisliğinden dolayi iki parmağını rahat bir şekilde ekranda gezdirmek biraz zor, zaten bende neredeyse her zaman kalemini kullanıyorum. Eger baska sorun olursa da gorursem cevaplamaya calısırım.

Başka bir sorum kalmadı. S9FE+ almaya karar verdim zaten. Sadece beni sıkıntıya sokan bir sorun daha var. Kalem ucu yıpranırsa veya kırılırsa falan orjinal samsung uç satıyor mu? Çakmaları da nasıl performans verir. Bu konuda sıkıntı yaşıyorum

Yani ucunu asırı derecede bastıracak sekilde kullanmazsan kırılacagını yada birey olacağını dusunmuyorum yani ben yaşamadım . Ama egerki öyle bir sorun olursa sanirim samsung satmıyor ama amazon veya trendyol gibi yerlerden tedarik edebilirsin performansta bir değişim olacağını düşünmüyorum.

Uç sorunu S Pen de çokca olan bir şikayet ama Samsung'un yardımcı olduğunu duymuştum.

Uç sorunu S Pen de çokca olan bir şikayet ama Samsung'un yardımcı olduğunu duymuştum.

Ya açıkçası ben daha önce böyle bir sorun yaşamadığımdan dolayı hiç arastırmadım. Ama satmıyor diye biliyorum dediğim gibi İnternet'e tedarik edebiliyorsun, ben resmi sitesinde UC sattığına dahil bir yazı görmedim ama olursa ben gözden kaçırmışım o zaman gerçekten cok iyi olur resmi UC almak.

Hocam bana kalırsa büyük ekran daha önemli 128 GB tablet için oldukça yeterli oluyor sizde zaten indie oyunlar vs oynuyorum demişsiniz 10.1 inç tablet kullanmak bana göre daha zevkli olur ki Mobile zaten PC gibi bir yer değil oynayacağınız oyunlar sınırlı o yüzden çok kasıp 256 almaya gerek yok büyüklüğü tablette tercih ederim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…