Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 Yer Ohio 17 Kasım 2020 #11 Hocam o halde cihazı sıfırlayın önemli dosyaları yedekleyin. Ben hemen yine bakacağım sizi konu sahibi zannettim.
Hocam o halde cihazı sıfırlayın önemli dosyaları yedekleyin. Ben hemen yine bakacağım sizi konu sahibi zannettim.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #12 Dean.308 dedi: Hocam o halde cihazı sıfırlayın önemli dosyaları yedekleyin. Ben hemen yine bakacağım sizi konu sahibi zannettim. Genişletmek için tıkla... Yok benimde Samsung tabletim olduğu için yazayım dedim. Sonuçta aynı markanın farklı modellerinin aynı sorunu. Param olursa mutlaka iPad alacağım.
Dean.308 dedi: Hocam o halde cihazı sıfırlayın önemli dosyaları yedekleyin. Ben hemen yine bakacağım sizi konu sahibi zannettim. Genişletmek için tıkla... Yok benimde Samsung tabletim olduğu için yazayım dedim. Sonuçta aynı markanın farklı modellerinin aynı sorunu. Param olursa mutlaka iPad alacağım.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 Yer Ohio 17 Kasım 2020 #13 NoobEller dedi: Yok benim de Samsung tabletim olduğu için yazayım dedim. Sonuçta aynı markanın farklı modellerinin aynı sorunu. Param olursa mutlaka iPad alacağım. Genişletmek için tıkla... Siz tableti sıfırlayın. Düzelmesi gerek. Hocam bakıyorum hiç bulamadım siz hormanyOs yükleyin.
NoobEller dedi: Yok benim de Samsung tabletim olduğu için yazayım dedim. Sonuçta aynı markanın farklı modellerinin aynı sorunu. Param olursa mutlaka iPad alacağım. Genişletmek için tıkla... Siz tableti sıfırlayın. Düzelmesi gerek. Hocam bakıyorum hiç bulamadım siz hormanyOs yükleyin.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #14 Dean.308 dedi: Siz tableti sıfırlayın. Düzelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Dostum Tab A güçlü bir cihaz değil. 2 GB ram var zaten. Ve Android. İnstagram'da bile kasıyor düzelecek ise sıfırlayayım.
Dean.308 dedi: Siz tableti sıfırlayın. Düzelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Dostum Tab A güçlü bir cihaz değil. 2 GB ram var zaten. Ve Android. İnstagram'da bile kasıyor düzelecek ise sıfırlayayım.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 Yer Ohio 17 Kasım 2020 #15 NoobEller dedi: Dostum Tab'a güçlü bir cihaz değil. 2 GB RAM var zaten. Ve Android. Instagram'da bile kasıyor düzelecek ise sıfırlayayım. Genişletmek için tıkla... Bende onu diyorum bende de 2019 modeli var sıfırlayın cihaz kendine gelmesi gerek hocam.
NoobEller dedi: Dostum Tab'a güçlü bir cihaz değil. 2 GB RAM var zaten. Ve Android. Instagram'da bile kasıyor düzelecek ise sıfırlayayım. Genişletmek için tıkla... Bende onu diyorum bende de 2019 modeli var sıfırlayın cihaz kendine gelmesi gerek hocam.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #16 Dean.308 dedi: Bende onu diyorum bende de 2019 modeli var sıfırlayın cihaz kendine gelmesi gerek hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeyim o zaman. 2019 modeli var diyorsunuz. Benim tablet 4-5 yılı bulacak. Sıfırlıyacağım gün içerisinde.
Dean.308 dedi: Bende onu diyorum bende de 2019 modeli var sıfırlayın cihaz kendine gelmesi gerek hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeyim o zaman. 2019 modeli var diyorsunuz. Benim tablet 4-5 yılı bulacak. Sıfırlıyacağım gün içerisinde.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #17 Sorun olursa Bliss işletim sistemi kur Windows'a benzeyen Android, otg , flash ve bilgisayar lazım
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 Yer Ohio 17 Kasım 2020 #18 NoobEller dedi: Tamam deneyeyim o zaman. 2019 modeli var diyorsunuz. Benim tablet 4-5 yılı bulacak. Sıfırlıyacağım gün içerisinde. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de var aynı cihaz bu sorun eski cihazlarda çok olur ben sıfırladığımda düzeldi şimdi ailemin olduğu evde. Zaten memnun kaldığım için 2019 modelinde aldım. Bliss işletim sistemine baktım güzel duruyor onu deneyin olmazsa.
NoobEller dedi: Tamam deneyeyim o zaman. 2019 modeli var diyorsunuz. Benim tablet 4-5 yılı bulacak. Sıfırlıyacağım gün içerisinde. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de var aynı cihaz bu sorun eski cihazlarda çok olur ben sıfırladığımda düzeldi şimdi ailemin olduğu evde. Zaten memnun kaldığım için 2019 modelinde aldım. Bliss işletim sistemine baktım güzel duruyor onu deneyin olmazsa.
AlperBey28 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 183 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #19 Benim cihaz Tab3 T110, 4.2.2 sürümü yüklü, daha hızlı çalışacak custom bir rom arıyorum.