Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 25 Ocak 2018 #21 Geçmişte kız arkadaşımın babasının tabaktaki deseni de sıyırmamam için tabağı elimden almışlığı var.
o_ulcan Megapat Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 447 25 Ocak 2018 #22 Genelde tabağımda birkaç parça bırakıyorum.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #23 Handsome Reis dedi: Verilirse aslında tabağı cilalamaya gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Sanırım daha önce lokanta, restaurant veya cafe tarzı bir yerde çalışmadınız. O tarz mekanlarda yemek saatinde bu işlemi yapabilmek için yeterli vaktiniz olmuyor maalesef. Şahsen hayvan sever biri olarak, ben bunu denemeye kalktım. Günde 1-2 poşet falan yemek biriktirdiğim oldu. Ama birkaç günden sonra gerçekten de işlere yetişemediğimi farkedince (içim burkulsa da) bırakmak zorunda kaldım. Bu yüzden genel olarak siz müşterilere düşen görev, tabağın tamamını yiyip, bitirmektir. Aksi halde ciddi oranda bir yemek israfı ortaya çıkıyor. Bunu önleyebilmek sadece sizin elinizde yani.
Handsome Reis dedi: Verilirse aslında tabağı cilalamaya gerek kalmaz. Genişletmek için tıkla... Sanırım daha önce lokanta, restaurant veya cafe tarzı bir yerde çalışmadınız. O tarz mekanlarda yemek saatinde bu işlemi yapabilmek için yeterli vaktiniz olmuyor maalesef. Şahsen hayvan sever biri olarak, ben bunu denemeye kalktım. Günde 1-2 poşet falan yemek biriktirdiğim oldu. Ama birkaç günden sonra gerçekten de işlere yetişemediğimi farkedince (içim burkulsa da) bırakmak zorunda kaldım. Bu yüzden genel olarak siz müşterilere düşen görev, tabağın tamamını yiyip, bitirmektir. Aksi halde ciddi oranda bir yemek israfı ortaya çıkıyor. Bunu önleyebilmek sadece sizin elinizde yani.
AYSİO Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 1.305 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #24 Yanında kız arkadaşın bile olsa süpürüceksin Kalanı çöpe gidiyor. Yemeği artan bırakmak hava değil israftır.
Yanında kız arkadaşın bile olsa süpürüceksin Kalanı çöpe gidiyor. Yemeği artan bırakmak hava değil israftır.