Tabii giriş yapılamıyor

ED Crasher

Hectopat
Yer
Batman
E-posta ve şifreyi doğru girmeme rağmen E-posta adresi ve şifreni kontrol edip tekrar dene. yazısı ile karşılaşıyorum.

Bu sefer belki şifre yanlıştır diyerek şifremi unuttum yazısına tıklayıp E-postamı giriyorum. Gelen mailden şifre sıfırlama bağlantısına tıklıyorum ve yeni şifremi giriyorum fakat kaydet tuşuna bastıktan sonra bu seferde...
An error occurred during verification. Please try again. (Error Code: eSE1) hatasıyla karşılaşıyorum.

Sonrasında ise destek@tabii.com mail adresine ve tabiidestek X hesabına durumu mesaj atarak bildirdim, şu an dönüş bekliyorum.

Merak ettiğim şey bu genel bir sorun mu? Çünkü bu hafta Şikayetvar sitesinde bir kişi de bu sorunu yaşamış, sizde de böyle bir sorun var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam çözebildiniz mi aynı sorun günlerdir var bende bir türlü şifre yenileyemiyorum.

ayrıca başka bir hesaptan ta google play store üzerinden mobil ödeme ile premium aldım ancak hesaba tanımlanmıyor ne saçma bir sistemleri var

güncelleme sorunu çözdüm. ihtiyacı olan olur.
telefondan uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim. uygulama üzerinden tekrar sıfırlama maili istediğimde sorun çözüldü.

Son düzenleme:
hocam çözebildiniz mi aynı sorun günlerdir var bende bir türlü şifre yenileyemiyorum.

ayrıca başka bir hesaptan ta google play store üzerinden mobil ödeme ile premium aldım ancak hesaba tanımlanmıyor ne saçma bir sistemleri var

güncelleme sorunu çözdüm. ihtiyacı olan olur.
telefondan uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim. uygulama üzerinden tekrar sıfırlama maili istediğimde sorun çözüldü.
Hocam şifrem yanlışmış doğruyu girince giriş yaptı, şifreyi sıfırlamama gerek kalmadı.

Halen şifre sıfırlama kısmında hata veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı