N Night Ziyaretçi 29 Temmuz 2014 #1 Merhaba tabletimi sarja takdıgımda tablet sarj olmuyor tableti kapatınca sarj oluyor servide gondermeliyim markası gm ETAB 4
Merhaba tabletimi sarja takdıgımda tablet sarj olmuyor tableti kapatınca sarj oluyor servide gondermeliyim markası gm ETAB 4
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 29 Temmuz 2014 #2 Hocam benim tablette aynı şekil oluyordu, servise gönderdim sorunu çözdüler. Sanırım tablet açıkken şarj etmekten oluyormuş.
Hocam benim tablette aynı şekil oluyordu, servise gönderdim sorunu çözdüler. Sanırım tablet açıkken şarj etmekten oluyormuş.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 29 Temmuz 2014 #3 Ne yani kullanma diyorlar?
N Night Ziyaretçi 29 Temmuz 2014 #4 Raydric dedi: Hocam benim tablette aynı şekil oluyordu, servise gönderdim sorunu çözdüler. Sanırım tablet açıkken şarj etmekten oluyormuş. Genişletmek için tıkla... kardeş kaç günde verdiler bida bir ücret istedilermi
Raydric dedi: Hocam benim tablette aynı şekil oluyordu, servise gönderdim sorunu çözdüler. Sanırım tablet açıkken şarj etmekten oluyormuş. Genişletmek için tıkla... kardeş kaç günde verdiler bida bir ücret istedilermi
Raydric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2013 Mesajlar 1.305 Makaleler 7 Yer İstanbul 29 Temmuz 2014 #5 Garantisi var ise ücret almıyorlar, 1 hafta civarı bir sürede gelmişti.