Tablet çok yavaşladı

xEgel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz
Tabletim çok yavaşladı Technopat'ta açılan başka bir konuda aşağıdaki resimde yazan yazıyı gördüm 3-4 göre güncellemiştim tableti. Bu güncelleştirmeleri nasıl geri çekebilirim ya da ilk günkü haline çevirebilirim?

Dosya Ekleri

• image-5.png
    120,7 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer tabletiniz Apple marka ise bende öyle bir şey duymuştum ama Android ise pek sorun olacağını düşünmüyorum farklı yollarla yeniden hızlandırabilirsiniz.

Android ise Custom ROM kurabilirsin. Olmadı fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsin.

İlk halini kendiniz kurabilirsiniz. İnternetten gerekli sistem dosyasını indirip forumdaki veya internetteki rehberleri takip ederek eski hâline döndürebilirsiniz. Marka model ne?

İlk halini kendiniz kurabilirsiniz. İnternetten gerekli sistem dosyasını indirip forumdaki veya internetteki rehberleri takip ederek eski hâline döndürebilirsiniz. Marka model ne?
Xiaomi Redmi 9 M2004J19AG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…