Tablet Dokunmatik problemi için hangi parçayı alınmalı?

232235

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Benim taa 2014'ten kalma bir Probook PRBT761'im var. Bunun bir ara yanlışlıkla basıp ekranını kırdım ve dokunmatik o günden beri çalışmıyor. Dün yeniden elime geçti ve tamir etmek istedim. Görüntüde problem yok ancak dokunmatikte var. İnternetten hangi parçayı getirtmeliyim?
(Tablet sadece kitap okumak film izlemek için izlenecek. 1 yıl kullanıldı ve hala yağ gibi akıyor. )

Ekran almanız gerekmekte. Ve yaptırmaya değmeceğini düşünüyorum. Yağ gibi akması imkansız özellik olarak çok geride kalmış (özellikle 1gb ramiyle).

Son düzenleme:
Ekran dokunmatik cam ile birleşik ise ekran almalısınız.
Eğer dokunmatik cam ve ekran ayrı ve aralarında boşluk var ise yalnızca dokunmatik kısmını almalısınız. Tam alacağınız parça için satıcı ile mutlaka iletişime geçmelisiniz. Çünkü aynı model bile olsa farklı revizyon parçalar gerekebiliyor. Satıcı size tam olarak nereye bakacağınızı söyleyecektir.

Ekran almanız gerekmekte. O eski modelin ekranını bulmak zor olacaktır ve yaptırmaya değmeceğini düşünüyorum. Yağ gibi akması imkansız özellik olarak çok geride kalmış (özellikle 1gb ramiyle).
Ekran bulunuyor hocam. Cihaz 4.1.1 ile geliyor Project Butter desem anlarsınız sanırım. :)

Ekran dokunmatik cam ile birleşik ise ekran almalısınız.
Eğer dokunmatik cam ve ekran ayrı ve aralarında boşluk var ise yalnızca dokunmatik kısmını almalısınız. Tam alacağınız parça için satıcı ile mutlaka iletişime geçmelisiniz. Çünkü aynı model bile olsa farklı revizyon parçalar gerekebiliyor. Satıcı size tam olarak nereye bakacağınızı söyleyecektir.
Ben cihazın arkasını açtım ama boşluk olup olmadığını nasıl anlayacağım ? Ekranı ısıtmadan çıkartmamın bir yolu varmıdır ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı