4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 28 Ocak 2023 #1 Soru başlıktaki gibi arkadaşlar, tablet ekranını bilgisayara yansıtmanın bir yolu var mı?
S smtbcr Megapat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 697 Makaleler 7 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 28 Ocak 2023 #2 Twomon air uygulamasını kullanıyorum. Paralı ancak gayet güzel çalışıyor. Kablolu bağlantı seçenekli uygulamaları da mevcut.
Twomon air uygulamasını kullanıyorum. Paralı ancak gayet güzel çalışıyor. Kablolu bağlantı seçenekli uygulamaları da mevcut.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 28 Ocak 2023 #3 smtbcr dedi: Twomon air uygulamasını kullanıyorum. Paralı ancak gayet güzel çalışıyor. Kablolu bağlantı seçenekli uygulamaları da mevcut. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz ücretsiz uygulama var mı diye soracağım ama olsa siz kullanırdınız galiba.
smtbcr dedi: Twomon air uygulamasını kullanıyorum. Paralı ancak gayet güzel çalışıyor. Kablolu bağlantı seçenekli uygulamaları da mevcut. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz ücretsiz uygulama var mı diye soracağım ama olsa siz kullanırdınız galiba.
S smtbcr Megapat Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 697 Makaleler 7 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 28 Ocak 2023 #4 er2grul dedi: Bildiğiniz ücretsiz uygulama var mı diye soracağım ama olsa siz kullanırdınız galiba. Genişletmek için tıkla... Kullanım amacınız bilgisayardan sadece ekranı görmek mi yoksa masaüstü android kullanmak mı?
er2grul dedi: Bildiğiniz ücretsiz uygulama var mı diye soracağım ama olsa siz kullanırdınız galiba. Genişletmek için tıkla... Kullanım amacınız bilgisayardan sadece ekranı görmek mi yoksa masaüstü android kullanmak mı?
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 28 Ocak 2023 #5 smtbcr dedi: Kullanım amacınız bilgisayardan sadece ekranı görmek mi yoksa masaüstü android kullanmak mı? Genişletmek için tıkla... Sadece ekranı görmek etkileşim olmasına gerek yok.
smtbcr dedi: Kullanım amacınız bilgisayardan sadece ekranı görmek mi yoksa masaüstü android kullanmak mı? Genişletmek için tıkla... Sadece ekranı görmek etkileşim olmasına gerek yok.