Tablet ekranı kırıldı

umut83820102

Zeptopat
Daha fazla  
Tableti 10 kez düşürürüm kırılmaz. Kılıfla düşürdüm ve ekran gitti. Ses var. Yani 4000 TL tuttu kasasıda yamulmuş tek PC ve telefon var. Alışamadımda ne yapacağım? Yaptıriyim mi yoksa yaptırmayıp yenisini mi aliyim?

Tableti 10 kez düşürürüm kırılmaz. Kılıfla düşürdüm ve ekran gitti. Ses var. Yani 4000 TL tuttu kasasıda yamulmuş tek PC ve telefon var. Alışamadımda ne yapacağım? Yaptıriyim mi yoksa yaptırmayıp yenisini mi aliyim?
Bence yaptırma ayrıca tabletin modeli ne?

Telefonla PC aynı anda nasıl yetmiyor?! Ama yok ben yapamam tabletsiz diyorsan bütçene göre birkaç tablet araştırabilirim.

Telefonla PC aynı anda nasıl yetmiyor? Ama yok ben yapamam tabletsiz diyorsan bütçene göre birkaç tablet araştırabilirim.

Vallahi ona alıştım var ya, büyük ekran küçük ekrana alışamadım. İstediğim iPad 9du sadece oda kırıldı. Dayım tamire götürecek 4000 TL gidecek... iPhone 12 ile RTX 3060 kullanıyorum burada.

Vallahi ona alıştım var ya, büyük ekran küçük ekrana alışamadım. İstediğim iPad 9du sadece oda kırıldı. Dayım tamire götürecek 4000 TL gidecek... iPhone 12 ile RTX 3060 kullanıyorum burada.

Kanka 4000TL'ye hayatta bir daha iPad9 alamazsın bırak dayın yaptırsın biraz pazarlık yap dayınla hiç olmazsa bilgilerin kaybolmaz(tabii anakarta zarar gelmediyse...)

İnşallah yoksa dayınla ufak bir tartışma yapman kaçınılmaz olabilir.

Dayım bana kıyamaz bana her zaman istesem iPad Pro bile alır. Anne babamdan çok o alıyor internetin sahibi o. Ona o tamir mesajını atarken utandım parası gidecek diye.

Bence yaptırma ayrıca tabletin modeli ne?

iPad 9. Geç oldu da, özür...

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı