thedekusmash Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #1 Selam. Ekranda gördüğünüz gibi derin beyazlıklar var. Yardımcı olanlara teşekkür ederim. Ekran.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.447 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2023 #2 Resimde attığım gibi mi hocam beyazlık?
thedekusmash Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #3 Katy Perry dedi: Resimde attığım gibi mi hocam beyazlık? Genişletmek için tıkla... Resim atmıştım ama çıkmamış sanırım.Beyaz ekran sorunu var beyaz noktaciklar var.
Katy Perry dedi: Resimde attığım gibi mi hocam beyazlık? Genişletmek için tıkla... Resim atmıştım ama çıkmamış sanırım.Beyaz ekran sorunu var beyaz noktaciklar var.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.447 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2023 #4 thedekusmash dedi: Resim atmıştım ama çıkmamış sanırım.Beyaz ekran sorunu var beyaz noktaciklar var. Genişletmek için tıkla... Ekranın değişmesi gerekli büyük ihtimalle. Tamirciye gösterin. Garantisi varsa düşünmeden yollayın.
thedekusmash dedi: Resim atmıştım ama çıkmamış sanırım.Beyaz ekran sorunu var beyaz noktaciklar var. Genişletmek için tıkla... Ekranın değişmesi gerekli büyük ihtimalle. Tamirciye gösterin. Garantisi varsa düşünmeden yollayın.