Tablet gerekli mi?

Merhaba. Şu an yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım iPhone 13 var. Batarya sağlığı temizliği falan sıfır gibi. Yanına bir tane iPad 10. nesil alasım var ama kararsız kaldım. Çünkü değer mi yoksa israf mı olur bilemiyorum.

Genelde hep telefon kullanıyorum, bilgisayarla çok işim olmuyor. iPad alırsam da herhalde iPhone ile oynadığım oyunları bir onda bir onda oynarım. Başka ne yapabilirim bilmiyorum.

Yani sizce alayım mı yoksa iPhone 13'ü satıp iPhone 15 Plus mı alayım IPad'i iptal ederek?

Not falan tutmayacaksaniz tablet gereksiz olabilir ya da hayatinizi kolaylastirmayacaksa bütçe ne kadar bilmiyorum ama Plus yerine Pro'ya da duz 16 bakabilirsiniz.

Hangisini daha çok kullanacağını düşünüyorsan o madem bilgisayar kullanmıyorsun sat iPad al.

Üniversiteli değilseniz ya da sınava hazırlanmıyorsanız tablete gerek yok.(sınava hazırlanıyorsanız çok lazım bence)

Ben olsam bir tane 10.nesil alır keyfime bakardım. İphone 12 kullanıyorum ve bir tane de kocaman ekran İPad Air 6 aldım aşırı memnunum. Dizi film izlerken ders çalışırken vs tabletimi kullanıyorum, telefonu ise eskisi kadar kullanmıyorum. Bence Her evde pratiklik açısından alınıp masanın üstüne tablet standına koyulması gereken bi ürün. Hani ihtiyaç dışında ise hayata inanılmaz artısı olmuyor fakat yine de ufak pratiklikler ile gün içinde çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…