N Neutral Ziyaretçi 8 Kasım 2014 #1 Merhaba, LG Optimus Pad V901 tabletimin yanında gelen şarj aleti maalesef koptu. Onunla aynı tipte şarj aleti arıyorum fakat Uzun zamandır bulamadım. Sizlerden tek ricam, birlikte bulabilmemiz. @MF, @BilgisayarKurdu, @Recep Baltaş, @NorthernsKnight, yardımlarınıza ihtiyacım var. Tablet: V901 Şarj soketi: Ürünün unboxing resmi: Ürünün unboxing videosu (2.09'da göreceksiniz): Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2014
Merhaba, LG Optimus Pad V901 tabletimin yanında gelen şarj aleti maalesef koptu. Onunla aynı tipte şarj aleti arıyorum fakat Uzun zamandır bulamadım. Sizlerden tek ricam, birlikte bulabilmemiz. @MF, @BilgisayarKurdu, @Recep Baltaş, @NorthernsKnight, yardımlarınıza ihtiyacım var. Tablet: V901 Şarj soketi: Ürünün unboxing resmi: Ürünün unboxing videosu (2.09'da göreceksiniz): Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 8 Kasım 2014 #2 Tableti aldığınız yerde cihazın orjinal şarj aleti satılmıyor mu?
Mehmet Ümit ateş Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 309 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 8 Kasım 2014 #3 Orijinal şarj aletini bulabilirsen onu al bence.
N Neutral Ziyaretçi 8 Kasım 2014 #4 Aldığım ürünün yaklaşık 1 yıl önce satışı durduruldu. Aldığım yerlerde de bulamıyorum maalesef ki.
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 8 Kasım 2014 #5 Silinen üye dedi: Aldığım ürünün yaklaşık 1 yıl önce satışı durduruldu. Aldığım yerlerde de bulamıyorum maalesef ki. Genişletmek için tıkla... O zaman şarj aletinizle birlikte bir teknoloji mağazasına gidin. Üzerinde yazan akım değerlerine uygun bir şarj aleti vermelerini isteyin.
Silinen üye dedi: Aldığım ürünün yaklaşık 1 yıl önce satışı durduruldu. Aldığım yerlerde de bulamıyorum maalesef ki. Genişletmek için tıkla... O zaman şarj aletinizle birlikte bir teknoloji mağazasına gidin. Üzerinde yazan akım değerlerine uygun bir şarj aleti vermelerini isteyin.
N Neutral Ziyaretçi 8 Kasım 2014 #6 Aynı şarj aletini Aliexpress sitesinde buldum. Bu site güvenli mi? Fiyatı Türk Lirası ile 36TL yapıyor. Bana göre fiyat gayet uygun geldi. @MF, @brk35 Aliexpress.com da dan deki Orijinal psta d01et, 5.2V 2a 2.5x0.7mm ab priz AC güç adaptörü şarj lg V900 Optimus Pad 02957a Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2014
Aynı şarj aletini Aliexpress sitesinde buldum. Bu site güvenli mi? Fiyatı Türk Lirası ile 36TL yapıyor. Bana göre fiyat gayet uygun geldi. @MF, @brk35 Aliexpress.com da dan deki Orijinal psta d01et, 5.2V 2a 2.5x0.7mm ab priz AC güç adaptörü şarj lg V900 Optimus Pad 02957a
B brk35 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 2.747 Makaleler 1 8 Kasım 2014 #7 Site hakkında bir bilgim yok.