Tablet ile YKS'ye hazırlanılır mı?

Çok düzensiz biriyim ve soru bankalarım, notlarım karmakarışık hep karalama. Ben bir soruyu 1 ay sonra açtığımda o soruyu nasıl yaptığımı anlamıyorum bile. Hem soru çözme hem not alma noktasında tabletin işe yaracağını düşündüm. Düşündüğüm tablet de Samsung S7 FE deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Tablette iyidir ancak benim önerim laptop+grafik tablet. Geçen sene 15 yıllık laptopumla 300tllik bir grafik tablet işimi fazlasıyla gördü. pdfleri telegramdan bulur drawboardpdf uygulamasıyla düzenli soru çözersin.

Bence laptop daha iyi olacaktır ama samsung tabletleri başarılıdır
denedim :(

Tablette iyidir ancak benim önerim laptop+grafik tablet. Geçen sene 15 yıllık laptopumla 300tllik bir grafik tablet işimi fazlasıyla gördü. pdfleri telegramdan bulur drawboardpdf uygulamasıyla düzenli soru çözersin.
Sonuçta denemeyi kağıtda çözüyoruz problem yaşadınız mı ekran ile soru çözümü veya not alımı sırasında?

Son düzenleme:
denedim :(

Sonuçta denemeyi kağıtda çözüyoruz problem yaşadınız mı ekran ile soru çözümü veya not alımı sırasında?
Daha yeni gördüm kusura bakmayın. Sadece denemeyi bilgisayarsız çözdüm. Benim grafik tabletim küçük olduğu için sadece matta not tutabildim onun haricinde her türlü soruyu çözebilirsin. Geniş bir tablet alırsan not tutmanda sıkıntı olmaz. Not tutmak için OneNote, problem/soru çözmek için Drawboard PDF öneriyorum.

Çok düzensiz biriyim ve soru bankalarım, notlarım karmakarışık hep karalama. Ben bir soruyu 1 ay sonra açtığımda o soruyu nasıl yaptığımı anlamıyorum bile. Hem soru çözme hem not alma noktasında tabletin işe yaracağını düşündüm. Düşündüğüm tablet de Samsung S7 FE deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Not alıp zamanını harcama. Konu anlatım kitaplarında önemli yerlerin altını çiz, geç. Eğer ekstra bir bilgi varsa o konunun sayfasında kenara bir yere not alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı