necasetabi Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 Elimde gorseldeki kalemden var ama yazmiyor. Tablette telefonda, Xiaomi bir telefonda ve touchpadda denedim hiçbirinde algılamıyor. Nasil kullanıldığını da bilmiyorum Bluetooth bağlantısı falan varsa nasıl yapabilirim bunu? Dosya Ekleri IMG_20241002_141637.jpg 56,5 KB · Görüntüleme: 59
Elimde gorseldeki kalemden var ama yazmiyor. Tablette telefonda, Xiaomi bir telefonda ve touchpadda denedim hiçbirinde algılamıyor. Nasil kullanıldığını da bilmiyorum Bluetooth bağlantısı falan varsa nasıl yapabilirim bunu?
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.788 Çözümler 17 3 Ekim 2024 #2 Üzerinde tuş olması gerekiyor. Eğer şarjı var ise tuşa bastığınızda bluetooth açılır eşleşme ister.
necasetabi Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #3 ein3kl dedi: Üzerinde tuş olması gerekiyor. Eğer şarjı var ise tuşa bastığınızda Bluetooth açılır eşleşme ister. Genişletmek için tıkla... Yok hocam tuş sadece tepede mi yaziyor.
ein3kl dedi: Üzerinde tuş olması gerekiyor. Eğer şarjı var ise tuşa bastığınızda Bluetooth açılır eşleşme ister. Genişletmek için tıkla... Yok hocam tuş sadece tepede mi yaziyor.