Tablet mi alınmalı yoksa telefon mu?

enesçidem

Centipat
Daha fazla  
Telefon mu tablet mi alsam kararsızım. Hem oyun oynayıp hem günlük hayatta kullanabileceğim herhangi telefon tablet öneriniz var mı? Markası fark etmez.

Günlük hayatta üni öğrencisi değilseniz tablet pratik değil. Telefon alın.

Günlük hayatta üni öğrencisi değilseniz tablet pratik değil. Telefon alın.
Oyunlarda iyi performans verecek bir telefon öneriniz var mıdır?

İhtiyaçlara göre değişiklik gösterir ama çizim gibi işlerle uğraşmıyorsanız yani büyük ekrana ihtiyacınız yoksa telefon bence daha mantıklı, tableti taşıması problem.
Telefon öneriniz var mı?

Bence telefon ya tabi herkese göre değişir bu fikir ama çoğu kişi telefon der tablet ekranı büyük ama taşıması dert telefon hem pratik hemde taşıma sorunu yok bence bana göre telefon.

Telefonu sadece Twitter'da falan gezip wp kullanıp kapatıyorsanız tablet çok daha iyi bir seçenek. Hem dizi film izlerken fena keyifli hem telefonlara göre çok daha ucuz oluyorlar SIM kart girişi olmayanlar. Büyük ekran zaten çok iyi olay. Ben telefona çok önem vermiyorum wp Twitter kullanıp atıyorum kenara gün boyu tablet elimde hatta wp twittera bile tabletten giriyorum diyebilirim telefon sadece arama için kullandığım bir şey. Kamera önemli değilse sizin için de tablet alın geçin hazzı bambaşka. 1 yıldır falan Tab S9 Plus kullanıyorum ikinci el almıştım size SE öneririm ikinci el almanızı temiz bulursanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı