Tablet mi almalı bilgisayar mı?

Merhaba babam bana bir süre sonra tablet veya laptop alacağını söyledi. Fakat ben, hangisini almam gerektiği konusunda çok kararsızım. Alma amacım genel olarak oyun oynamak. Telefonum var fakat tablet benim için daha iyi bir performans sağlayacaktır. Telefonumda oyun oynarken kasma, donma ve ısınma sorunları yaşıyorum. Tablette bilgisayar oyunları açamam. Bilgisayar ise benim abim ile birlikte Online oyunlar oynamamı sağlayacak ve abim laptopu aldığında ben diğer (satın alacağım) laptopu kullanabilirim. Bana yardımcı olur musunuz? Alacağım ürünlerin ikisi de son model olacak.

Yani bu kişiye göre değişir ama yaşın ilerledikçe bilgisayara ihtiyaç duycağını düşünüyorum ama dediğim gibi kişiye kalmış bir şey.

Hocam bütçe konusunda herhangi bir sorunum yok istediginiz bir şeyi önerebilirsiniz

Merhaba babam bana bir süre sonra tablet veya laptop alacağını söyledi. Fakat ben, hangisini almam gerektiği konusunda çok kararsızım. Alma amacım genel olarak oyun oynamak. Telefonum var fakat tablet benim için daha iyi bir performans sağlayacaktır. Telefonumda oyun oynarken kasma, donma ve ısınma sorunları yaşıyorum. Tablette bilgisayar oyunları açamam. Bilgisayar ise benim abim ile birlikte Online oyunlar oynamamı sağlayacak ve abim laptopu aldığında ben diğer (satın alacağım) laptopu kullanabilirim. Bana yardımcı olur musunuz? Alacağım ürünlerin ikisi de son model olacak.

Benim bütçe konusunda bir sorunum yok ikisinden biri

Bilgisayar tabii hoi degilse PC'ye mobil oyunlarida kurabiliyorsun.
Nasıl yani?

Son düzenleme:
8-10k civarı bütçen varsa tablet, 16-20k+ bütçen varsa PC.

Hocam bütçe konusunda herhangi bir sorunum yok istediginiz bir şeyi önerebilirsiniz.

Benim bütçe konusunda bir sorunum yok ikisinden biri.

Nasıl yani?

Laptop alacağınızı unutmuşum, iyi bir oyuncu laptopu için 35k+ bayılmanız gerekiyor.

Bilgisayar al geç.

Otomatik duzeltme kurbani olmusum🙂
Yani hiç degilse mobilde olan oyunlarida PC'den oynarsin demek istedim.

8-10k civarı bütçen varsa tablet, 16-20k+ bütçen varsa PC.

Laptop alacağınızı unutmuşum, iyi bir oyuncu laptopu için 35k+ bayılmanız gerekiyor.

Bilgisayar al geç.

Peki ya tablete PC oyunları yüklemem gibi bir şans var mı? Tablet istememin sebebi yanımda taşımak laptop alırsam bir yere götüremem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı