Tablet mi almalı yoksa kitaptan devam mı etmek gerekir?

onurkaratas01

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, YKS 25 öğrencisiyim, malum test kitaplarının fiyatları belli. Sizce tablet mi almalıyım yoksa kitaptan devam mı hangisi daha ekonomik olur? Ayrıca yeni calısmaya başlayacağım için kitap önerileriniz var mı? TYT Türkçe için 1 kitap yeter diyor çoğusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, YKS 25 öğrencisiyim, malum test kitaplarının fiyatları belli. Sizce tablet mi almalıyım yoksa kitaptan devam mı hangisi daha ekonomik olur? Ayrıca yeni calısmaya başlayacağım için kitap önerileriniz var mı? TYT Türkçe için 1 kitap yeter diyor çoğusu.

Ben hem tablet hem kitap kullandım. Kitapta öğrendim kadar tablet verimli olamadı.

Tablet daha mantıklı hocam. Ben Telegram'da PDF kitap indirip çözüyorum. Sırf ders içinse çok pahalı cihazlara da gerek yok aslında. Ben 2018 başında aldığım tabletle çözüyorum. Ama sana tavsiyem kalemli bir model alman. Ama denemeleri kağıttan çöz bence, sınavda kağıt gelecek.

Haydaa.

Hepinizin önerisi değerli arkadaşlar sağ olun. 6 bin civarı tablet öneriniz var mı ? kastırmadan arayüzü akıcı YouTube falan izletsin bir de PDF test çözeceğim.
2.el mı sıfır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı