Selam arkadaşlar, YKS 25 öğrencisiyim, malum test kitaplarının fiyatları belli. Sizce tablet mi almalıyım yoksa kitaptan devam mı hangisi daha ekonomik olur? Ayrıca yeni calısmaya başlayacağım için kitap önerileriniz var mı? TYT Türkçe için 1 kitap yeter diyor çoğusu.
Tablet alıp kitapların telegramdan kitap pdf lerini bulabilirsiniz. Normalde emek muhabbeti için alıp çözmeyi savunurdum hep ama bir öğrencinin bir kitaba 300-350 ayırmasını beklemek acımasızca.
Selam arkadaşlar, YKS 25 öğrencisiyim, malum test kitaplarının fiyatları belli. Sizce tablet mi almalıyım yoksa kitaptan devam mı hangisi daha ekonomik olur? Ayrıca yeni calısmaya başlayacağım için kitap önerileriniz var mı? TYT Türkçe için 1 kitap yeter diyor çoğusu.
Tablet daha mantıklı hocam. Ben Telegram'da PDF kitap indirip çözüyorum. Sırf ders içinse çok pahalı cihazlara da gerek yok aslında. Ben 2018 başında aldığım tabletle çözüyorum. Ama sana tavsiyem kalemli bir model alman. Ama denemeleri kağıttan çöz bence, sınavda kağıt gelecek.
Hepinizin önerisi değerli arkadaşlar sağ olun. 6 bin civarı tablet öneriniz var mı ? kastırmadan arayüzü akıcı YouTube falan izletsin bir de PDF test çözeceğim.
Hepinizin önerisi değerli arkadaşlar sağ olun. 6 bin civarı tablet öneriniz var mı ? kastırmadan arayüzü akıcı YouTube falan izletsin bir de PDF test çözeceğim.