10.1" tablet mi? 5" telefon mu? dersen tablet derim oyun için.
En son ilk defa BİM sırasına girip 7" Exper almıştık. 4 CPU 8 GPU olup 200 TL. fiyatına göre süperdi. Sonra oğlan yere vurup dağıttı. İlk defa oyun oynamaktan zevk almıştım. 800p çözünürlükte idealdi. 7" her yere sığıyordu. Şimdiki fiyatı 300 TL. diyorlar.
Elindeki telefon iyi bir modelse tablet işini görür. Ama telefon iyi değil ise, almışken büyük ekranlı bir telefon al. Hem oyun oynarsın, hem de telefon işini görür.
Bence phablet al . Asus Zenfone 6 öneririm . Onu istemiyorum dersen , herkesin önünde tableti çıkarıp oynamak biraz tip kaçıyor bu ülkede . O yüzden ya phablet ya da telefon almalısın .
Tabletin tadı gerçekten ayrı. İpad Air kullanıyorum film izlerken, oyun oynarken büyük ekran çok iyi oluyor.Şarjları uzun süre gidiyor, internette hızlı surf yapılabiliyor ancak telefonun iyi değilse tablet yerine iyi bir telefon almalısın.
Bence phablet al . Asus Zenfone 6 öneririm . Onu istemiyorum dersen , herkesin önünde tableti çıkarıp oynamak biraz tip kaçıyor bu ülkede . O yüzden ya phablet ya da telefon almalısın .
Bu konuda çok haklısın. Okulda tabletle oynadıgım için çok tepki aldım görgüsüz müsün vs. Ancak bir tabletin yapılış amacı zaten gittiğin yerede götürmek, heryerde bilgisayar gibi kullanabilmektir.
Gelde anlat kalın kafalara...
Bu konuda çok haklısın. Okulda tabletle oynadıgım için çok tepki aldım görgüsüz müsün vs. Ancak bir tabletin yapılış amacı zaten gittiğin yerede götürmek, heryerde bilgisayar gibi kullanabilmektir.
Gelde anlat kalın kafalara...