aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 30 Nisan 2021 #31 Samet_Ege85 dedi: Abi ben birincisi almaya karar verdim. Nasıl idare eder? 1 yıl veya 2 yıl falan idare eder mi? Zaten ben pek fazla kullanmayacağım bilgisayarımda olduğu için bilgisayara bakmaktan fırsat bulamam. Genişletmek için tıkla... Samsung sizi uzun yıl götürür. İyi kullanırsanız minimum 5-7 yıl sizi kasmadan götürür.
Samet_Ege85 dedi: Abi ben birincisi almaya karar verdim. Nasıl idare eder? 1 yıl veya 2 yıl falan idare eder mi? Zaten ben pek fazla kullanmayacağım bilgisayarımda olduğu için bilgisayara bakmaktan fırsat bulamam. Genişletmek için tıkla... Samsung sizi uzun yıl götürür. İyi kullanırsanız minimum 5-7 yıl sizi kasmadan götürür.
Shenzhenn Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 2.041 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Nisan 2021 #32 aykut_uçyiyenoğlu dedi: Samsung sizi uzun yıl götürür. İyi kullanırsanız minimum 5-7 yıl sizi kasmadan götürür. Genişletmek için tıkla... Minimum 5-7 yıl? Bana göre o kadar gitmesi mümkün değil.
aykut_uçyiyenoğlu dedi: Samsung sizi uzun yıl götürür. İyi kullanırsanız minimum 5-7 yıl sizi kasmadan götürür. Genişletmek için tıkla... Minimum 5-7 yıl? Bana göre o kadar gitmesi mümkün değil.
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 30 Nisan 2021 #33 Shenzhenn dedi: Minimum 5-7 yıl? Bana göre o kadar gitmesi mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Çakma bir marka tablet bile beni 4 yıl idare ettirmişti. Samsung nasıl yani? Kastetmek istediğiniz nedir?
Shenzhenn dedi: Minimum 5-7 yıl? Bana göre o kadar gitmesi mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Çakma bir marka tablet bile beni 4 yıl idare ettirmişti. Samsung nasıl yani? Kastetmek istediğiniz nedir?
Samet_Ege85 Centipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #34 aykut_uçyiyenoğlu dedi: Samsung sizi uzun yıl götürür. İyi kullanırsanız minimum 5-7 yıl sizi kasmadan götürür. Genişletmek için tıkla... Oha iyiymiş.
aykut_uçyiyenoğlu dedi: Samsung sizi uzun yıl götürür. İyi kullanırsanız minimum 5-7 yıl sizi kasmadan götürür. Genişletmek için tıkla... Oha iyiymiş.