burkk Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #1 Seneye YKS için bir tablet almak istiyorum çünkü bilgisayarımı kaldıracağım. Bu yüzden bana pili uzun süreler giden çok pahalı olmayan bir tablet lazım. Fikirlerinize ve önerilerinize açığım. Şu anda aklımda iPad 9.nesil var çünkü AirPods'um var.
Seneye YKS için bir tablet almak istiyorum çünkü bilgisayarımı kaldıracağım. Bu yüzden bana pili uzun süreler giden çok pahalı olmayan bir tablet lazım. Fikirlerinize ve önerilerinize açığım. Şu anda aklımda iPad 9.nesil var çünkü AirPods'um var.
yeni35tl Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H 2.00 GHz 16,0 GB RAM RTX 3060 EKRAN KARTI (laptop) Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #2 Bütçen yetiyorsa bence Apple al Apple tabletleri bataryası oyun oynamak için kullanmıyorsan iyi dayanıyor. Performans filan iyi.
Bütçen yetiyorsa bence Apple al Apple tabletleri bataryası oyun oynamak için kullanmıyorsan iyi dayanıyor. Performans filan iyi.
burkk Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #3 yeni35tl dedi: Bütçen yetiyorsa bence Apple al Apple tabletleri bataryası oyun oynamak için kullanmıyorsan iyi dayanıyor. Performans filan iyi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece ders videosu izlemek için alacağım.
yeni35tl dedi: Bütçen yetiyorsa bence Apple al Apple tabletleri bataryası oyun oynamak için kullanmıyorsan iyi dayanıyor. Performans filan iyi. Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece ders videosu izlemek için alacağım.
Teknocanavar Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Nisan 2024 #4 iPad miniler yeni35tl dedi: Bütçen yetiyorsa bence Apple al Apple tabletleri bataryası oyun oynamak için kullanmıyorsan iyi dayanıyor. Performans filan iyi. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum minilerde iyi bir model ama 9. nesilde yarı yolda bırakmaz ayrıca bazen kafa dağıtmak istiyorsanız apple tam size göre akıcılığı felan şahane arkadaşım mini kullanıyor klavyesi kalemi var aynı laptop gibi
iPad miniler yeni35tl dedi: Bütçen yetiyorsa bence Apple al Apple tabletleri bataryası oyun oynamak için kullanmıyorsan iyi dayanıyor. Performans filan iyi. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum minilerde iyi bir model ama 9. nesilde yarı yolda bırakmaz ayrıca bazen kafa dağıtmak istiyorsanız apple tam size göre akıcılığı felan şahane arkadaşım mini kullanıyor klavyesi kalemi var aynı laptop gibi
742795 Decipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 5 28 Nisan 2024 #5 burkk dedi: Yok hocam sadece ders videosu izlemek için alacağım. Genişletmek için tıkla... Bütçe?
burkk Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #6 742795 dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... 15i geçmememiz yeter ama dediğim gibi AirPods olayından dolayı Apple odaklıyım.
742795 dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... 15i geçmememiz yeter ama dediğim gibi AirPods olayından dolayı Apple odaklıyım.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.354 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 28 Nisan 2024 #7 En ucuz Samsung tabletlere yönelin tek amac video ise. A9 olabilir. Sakin tablete not almayin odak modak kalmaz. Not defterde olur.
En ucuz Samsung tabletlere yönelin tek amac video ise. A9 olabilir. Sakin tablete not almayin odak modak kalmaz. Not defterde olur.