Tablet Onerisi

kaandsdsdsdsds

Hectopat
Daha fazla  
Selam, muzik uretip video renderlarken beni uzmeyecek bir tablet ariyorum, ara sira dizi izliyorum uygun fiyatli performansli tablet onerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, muzik uretip video renderlarken beni uzmeyecek bir tablet ariyorum, ara sira dizi izliyorum uygun fiyatli performansli tablet onerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.
Turkcellde bi tablet duymuştum a09 diye samsungun özelliklerini bilmiyorum ama bi bak derim

Merhaba. Birkaç soruya cevap verirseniz daha kolay yardım edebiliriz:
  • Müzik üretirken hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
  • Vide Render’ı ne kadar yoğun? Çözünürlük ve katman sayısı ne? Efekt kullanıyor musunuz?
  • Bütçeniz yaklaşık ne kadar?
  • Android mi, Apple mı tercih edersiniz?

Telefonda iPhone, Tablette ipad diyenlere fanatikler diyorum.
İşlemcisi mtk olmayan G80/G90...
Ram 8-12gb olan bir tablet işinizi görür.

Muzik uretimi ve video isleme icin A9+ onereceksiniz sanirim.
İşlemcisi zayıf kalabilir...

Uygulamanın adı varsa paylaşın muzik ve video edit için yükleyip deneyeyim sizin için..

İşlemcisi zayıf kalabilir...

Uygulamanın adı varsa paylaşın muzik ve video edit için yükleyip deneyeyim sizin için.

Fanatikten kastinizi anlamadim gunluk kullanim icin istenmemis tablet muzik yapmak ve render icin istenmis Apple onerilmesindeki sebep rakiplerinden daha güçlü olmasi ve uygulama destegi, DaVinci ve garage band ve daha iyi secenekler var.

Fanatikten kastinizi anlamadim gunluk kullanim icin istenmemis tablet muzik yapmak ve render icin istenmis Apple onerilmesindeki sebep rakiplerinden daha güçlü olmasi ve uygulama destegi, DaVinci ve garage band ve daha iyi secenekler var.
Eğer Video için basit işler yapacaksa kesmek,yazi animasyon eklemek bunu yapan android uygulamalar var..

İpad alacağına daha iyisi mantıklısı laptop alsın.
İpad teki işlemci laptoptan güçlü değil.

Forumda genel fanatikler var.
Dizi izlicem ne alayım diyene de iPad diyorlar, belirli uygulama için tablet arayanada ipad al diyorlar.
Dünyada tablet üreten tek apple tek model ipad degil!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…