yusufdlkdr Femtopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #1 Merhaba. Benim Android tabletimde pil tasarrufunu açınca otomatik kendini kapatıyor, neden?
Schokofaoz Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #2 yusufdlkdr dedi: Merhaba. Benim Android tabletimde pil tasarrufunu açınca otomatik kendini kapatıyor, neden? Genişletmek için tıkla... Tabletinizi pil tasarrufu açıkken şarja mı takıyorsunuz?
yusufdlkdr dedi: Merhaba. Benim Android tabletimde pil tasarrufunu açınca otomatik kendini kapatıyor, neden? Genişletmek için tıkla... Tabletinizi pil tasarrufu açıkken şarja mı takıyorsunuz?
yusufdlkdr Femtopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #3 Schokofaoz dedi: Tabletinizi pil tasarrufu açıkken şarja mı takıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... eskiden pil tasarufu hep açıkken şarja takıyordum
Schokofaoz dedi: Tabletinizi pil tasarrufu açıkken şarja mı takıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... eskiden pil tasarufu hep açıkken şarja takıyordum
Schokofaoz Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #4 yusufdlkdr dedi: eskiden pil tasarufu hep açıkken şarja takıyordum Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim Telefonun Güç Tasarrufu açıkken şarja takarsan Güç Tasarrufu kapanıyor.
yusufdlkdr dedi: eskiden pil tasarufu hep açıkken şarja takıyordum Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim Telefonun Güç Tasarrufu açıkken şarja takarsan Güç Tasarrufu kapanıyor.
yusufdlkdr Femtopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #5 Schokofaoz dedi: Benim bildiğim Telefonun Güç Tasarrufu açıkken şarja takarsan Güç Tasarrufu kapanıyor. Genişletmek için tıkla... şarja takılmadan da öyle oluyor sadece %5 olunca ve %15 olunca pil tasarufu aç var birde her zaman var her zaman tıkladığımda pil tasaruffu kapanıyor
Schokofaoz dedi: Benim bildiğim Telefonun Güç Tasarrufu açıkken şarja takarsan Güç Tasarrufu kapanıyor. Genişletmek için tıkla... şarja takılmadan da öyle oluyor sadece %5 olunca ve %15 olunca pil tasarufu aç var birde her zaman var her zaman tıkladığımda pil tasaruffu kapanıyor