Tablet şarjını telefonda kullanmak mümkün mü?

Daha fazla  
Merhaba. Bugün Samsung Galaxy A35 5G adlı telefonu satın aldım fakat adaptör çıkmıyormuş eve gelince öğrendim. Samsung Galaxy Tab S7 FE tabletimin şarj aletiyle bir süre şarj etsem sorun olur mu acaba?

Merhaba. Bugün Samsung Galaxy A35 5G adlı telefonu satın aldım fakat adaptör çıkmıyormuş eve gelince öğrendim. Samsung Galaxy Tab S7 FE tabletimin şarj aletiyle bir süre şarj etsem sorun olur mu acaba?
Ben de o telefonu yakın zamanda almayı planlıyorum. İlk izlenimin nasıl?
Bu arada ben de sorun olmayacağını düşünüyorum. Şahsen hem tabletim hem de telefonum için aynı şarj aletini kullanıyorum. Bir sıkıntı çıkmadı.

Çakma veya dandik marka olmadığı sürece sorun olmaz, hayırlı olsun.

Teşekkürler. Tabletimin şarj aleti orijinal.

Ben de o telefonu yakın zamanda almayı planlıyorum. İlk izlenimin nasıl?
Bu arada ben de sorun olmayacağını düşünüyorum. Şahsen hem tabletim hem de telefonum için aynı şarj aletini kullanıyorum. Bir sıkıntı çıkmadı.

İlk izlenim gayet güzel. Ekran 120 Hertz olduğu için akıyor zaten. Kasma donma vs. yok asla. Öneriyorum.

Soket tipine bakın hocam. Sanırım 2023 ve sonrası çıkan her türlü akıllı telefon, type-c standardını kullanıyor.
Sizin cihazınız samsung zaten, samsung 2018 de type-c yi standart etmemişti sanırsam. Bu durumda kullanabilirsiniz.
Orjinalliği sorun olmayacaktır. Sadece orjinal olmayan üründe şarj hızı sorunu olacaktır, onu da kullanarak anlarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı