VMOS uygulaması işinizi görebilir ancak performanslı olmaz. Uygulamayı kullanacaksanız Android 5.1 + root veya Android 7.1 + no root paketlerini kullanın. Uygulamada isteğinize bağlı olarak ROM arası dosya ve uygulama aktarımı mevcut.
peki vmos güvenlimi virtual android kullandım donuyor casus yazılım indirmek cihaza sokarmı vmos ve bilgi falan istiyor uygulama bir sıkıntı olurmuVMOS
Virtual Android
Bu ikisini kullanabilirsiniz.
Güvenilirliğini bilmiyorum. Kullanabileceğiniz sadece bu 2 uygulama var. Virüsün türüne bağlı olarak ana cihaza bulaşabilir de bulaşmayabilir de.peki vmos güvenlimi virtual android kullandım donuyor casus yazılım indirmek cihaza sokarmı vmos ve bilgi falan istiyor uygulama bir sıkıntı olurmu
Anladım TeşekkürlerGüvenilirliğini bilmiyorum. Kullanabileceğiniz sadece bu 2 uygulama var. Virüsün türüne bağlı olarak ana cihaza bulaşabilir de bulaşmayabilir de.
VMOS'da kurduğunuz sanal makinelere isterseniz root atabiliyorsunuz. Kendi cihazınız rootlanmıyor, sadece sanal makine rootlanıyor. O da isteğe bağlı.Anladım Teşekkürler
Hocam birde bişey daha soracağım bu sanal root nedir cihazda root yetkisi almasını istemiyorum vmos'un
Anladım hocam ben zaten internetten korsan bir oyun indireceğim para veremediğim için aslında bununda cevabını almak isterim yine de teşekkür ederim iyi günlerVMOS'da kurduğunuz sanal makinelere isterseniz root atabiliyorsunuz. Kendi cihazınız rootlanmıyor, sadece sanal makine rootlanıyor. O da isteğe bağlı.
Peki VMOS güvenlimi Virtual Android kullandım donuyor casus yazılım indirmek cihaza sokarmı VMOS ve bilgi falan istiyor uygulama bir sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.