Tablet/Telefon için sanal Android makinesi

westday24

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar, Tabletime ve Telefonuma İnternette rahatça dosya indirmek için Sanal Android makine arıyorum. Güvenilir , Casus Yazılım varsa Cihaza Atmayan Bir Sanal android makinesi varmı?

VMOS uygulaması işinizi görebilir ancak performanslı olmaz. Uygulamayı kullanacaksanız Android 5.1 + root veya Android 7.1 + no root paketlerini kullanın. Uygulamada isteğinize bağlı olarak ROM arası dosya ve uygulama aktarımı mevcut.

VMOS
Virtual Android
Bu ikisini kullanabilirsiniz.

VMOS
Virtual Android
Bu ikisini kullanabilirsiniz.
peki vmos güvenlimi virtual android kullandım donuyor casus yazılım indirmek cihaza sokarmı vmos ve bilgi falan istiyor uygulama bir sıkıntı olurmu

peki vmos güvenlimi virtual android kullandım donuyor casus yazılım indirmek cihaza sokarmı vmos ve bilgi falan istiyor uygulama bir sıkıntı olurmu
Güvenilirliğini bilmiyorum. Kullanabileceğiniz sadece bu 2 uygulama var. Virüsün türüne bağlı olarak ana cihaza bulaşabilir de bulaşmayabilir de.

Güvenilirliğini bilmiyorum. Kullanabileceğiniz sadece bu 2 uygulama var. Virüsün türüne bağlı olarak ana cihaza bulaşabilir de bulaşmayabilir de.
Anladım Teşekkürler

Hocam birde bişey daha soracağım bu sanal root nedir cihazda root yetkisi almasını istemiyorum vmos'un

Son düzenleme:
Anladım Teşekkürler

Hocam birde bişey daha soracağım bu sanal root nedir cihazda root yetkisi almasını istemiyorum vmos'un
VMOS'da kurduğunuz sanal makinelere isterseniz root atabiliyorsunuz. Kendi cihazınız rootlanmıyor, sadece sanal makine rootlanıyor. O da isteğe bağlı.

VMOS'da kurduğunuz sanal makinelere isterseniz root atabiliyorsunuz. Kendi cihazınız rootlanmıyor, sadece sanal makine rootlanıyor. O da isteğe bağlı.
Anladım hocam ben zaten internetten korsan bir oyun indireceğim para veremediğim için aslında bununda cevabını almak isterim yine de teşekkür ederim iyi günler

Peki VMOS güvenlimi Virtual Android kullandım donuyor casus yazılım indirmek cihaza sokarmı VMOS ve bilgi falan istiyor uygulama bir sıkıntı olur mu?

Kullandığım süre boyunca sorun yaşamadım. Eğer güvenlik konusunda şüpheleriniz varsa telefon ve görsel izinlerini kapatıp kullanın. Son zamanlarda çevrim içi oyunlar root kontrolü yapmakta, indireceğiniz oyunun root kontrol yetkisi varsa giremeyebilirsiniz. Performans için ya Android 5 ya da 7 kullanın üstü güzel bir cihazınız olsa bile donma yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…