Tablet ve bilgisayar önerileri

ruinedsa

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle iyi günler toplam 50000 liralık bütçe ile bir tanesi tablet laptop bir tanesi laptop olmak üzere iki öneri istiyorum.
Tablet laptop alınır mı? Onu da sormak istiyorum laptop tablet olan dersler için kullanılacak laptop olan üniversite için ya da bildiğiniz başka öneriler var mıdır?

İpad'e klavye al bir de.

Hocam çok teşekkür ederim. Lakin gaming laptop olması güzel olabilir ama dediğim gibi üniversite için yeterli olur mu oyun oynamıyorum demiyorum ama sistem özellikleri yeterli midir oyundan ziyade işler için.

Size de çok teşekkür ederim hocam.

Tabi iki yeter hocam rahatlıkla yeter hatta sadece üniversite içinse bütçe düşebilir bile.

Tabi iki yeter hocam rahatlıkla yeter hatta sadece üniversite içinse bütçe düşebilir bile.
Şimdi sadece üniversite için diyemeyeceğim yalan gerek yok arada çıtırdan oyun oynanır o konudan yana problem yok hoşuma gitti diyebilirim lakin hala biraz bütçem var ve kardeşim için de laptop tablet vari bir teknolojik alet almak istiyorum daha kaliteli önerdiğiniz bir laptop tablet var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…