Tabletçiler neden yok?

Garip bir soru tebrik etmek lazım tabletler telefonların büyüğü ve aynı mantıkta çalıştıkları için telefoncular bakıyor.

Herhalde 10 ay moderatörlük yaptığımdan olmalı ki tabletçiler deyince aklıma, foruma yeni katılanların her konuyu tablet kategorisine açtığı aklıma geldi ve o yüzden bu konuya tıkladım.

2 seçenek var, konu ya troll ya da arkadaş küçük yaşta. Bunu açan moderatör de neden açtı garip soru.

Sorunun cevabı da etrafta gördüğün dolandırıcı pardon esnaf arkadaşlar tabletin konusunda yardımcı olabilir. Sen yine de kırmamaya bak.

Tablet ve telefon, temel olarak benzer prensiplere ve mekanizmalara sahip cihazlar olduğu için benzer tamir yöntemleri kullanılıyor.

Telefoncular tamirini yapıyorlar.

@dostimjeki Neden güldünüz hocam telefoncular tablet tamirini yapıyor ben çok nadir duydum tablete bakmıyoruz diyeni
Bizim telefoncu, tablete bakmıyorum, sadece telefona bakıyorum dedi ne yapmalıyım?

Bizim telefoncu tablete bakmıyorum dedi.

Son düzenleme:
Bizim telefoncu, tablete bakmıyorum, sadece telefona bakıyorum dedi ne yapmalıyım?

Bizim telefoncu tablete bakmıyorum dedi.
O bakmıyorsa en yakın başkasına götür tekelleştirmeye gerek yok hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…