Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.176 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Selam, MatePad Air tabletim var ve buna Windows'ya da Linux yüklemek istiyorum. İşletim sistemi olarak kurulmadığının farkındayım fakat düzgün çalışan hiç emülatör bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Selam, MatePad Air tabletim var ve buna Windows'ya da Linux yüklemek istiyorum. İşletim sistemi olarak kurulmadığının farkındayım fakat düzgün çalışan hiç emülatör bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Meraklı Deli Hectopat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Eylül 2023 #2 Winlator kullanabilirsin ama cihazın yeterli mi bilmiyorum. GitHub - brunodev85/winlator: Android application for running Windows applications with Wine and Box86/Box64 Android application for running Windows applications with Wine and Box86/Box64 - brunodev85/winlator github.com
Winlator kullanabilirsin ama cihazın yeterli mi bilmiyorum. GitHub - brunodev85/winlator: Android application for running Windows applications with Wine and Box86/Box64 Android application for running Windows applications with Wine and Box86/Box64 - brunodev85/winlator github.com