EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #1 Benim dokunmatiği bozuk bir tabletim var; ona mouse nasıl bağlayabilirim? Bir kablo lazım ama ismini bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2021
Benim dokunmatiği bozuk bir tabletim var; ona mouse nasıl bağlayabilirim? Bir kablo lazım ama ismini bilmiyorum.
berkezz Kilopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #2 EmirhanTR dedi: Benim dokunmatiği bozuk bir tabletim var; ona mouse nasıl bağlayabilirim? Bir kablo lazım ama ismini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... OTG dönüştürücüye ihtiyacınız var ama kablo şeklinde olanları önermem çabuk bozuluyor.
EmirhanTR dedi: Benim dokunmatiği bozuk bir tabletim var; ona mouse nasıl bağlayabilirim? Bir kablo lazım ama ismini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... OTG dönüştürücüye ihtiyacınız var ama kablo şeklinde olanları önermem çabuk bozuluyor.
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 24 Ekim 2021 #3 OTG kablosu almalısın.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 24 Ekim 2021 #4 Bağlayabilirsin varsa elektrikçi yada bilgisayarcılarda tarif ederek bulabilirsin.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 24 Ekim 2021 #5 OTG dönüştürücü ile yapabilirsiniz.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #6 OTG kullanabilirsin. Cihazın da desteklemesi gerekiyor tabii. Uyumlu mu değil mi diye şu uygulamadan bak: USB OTG Checker ✔ - cihaz uyumlu OTG? - Google Play'de Uygulamalar (Dokunmatik bozukken nasıl indireceksin bilmiyorum gerçi.)
OTG kullanabilirsin. Cihazın da desteklemesi gerekiyor tabii. Uyumlu mu değil mi diye şu uygulamadan bak: USB OTG Checker ✔ - cihaz uyumlu OTG? - Google Play'de Uygulamalar (Dokunmatik bozukken nasıl indireceksin bilmiyorum gerçi.)
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #7 mustaine dedi: OTG kullanabilirsin. Cihazın da desteklemesi gerekiyor tabii. Uyumlu mu değil mi diye şu uygulamadan bak: USB OTG Checker ✔ - cihaz uyumlu OTG? - Google Play'de Uygulamalar (Dokunmatik bozukken nasıl indireceksin bilmiyorum gerçi.) Genişletmek için tıkla... Dokunmatik bozuk dediğim ekranın bazı tarafları çalışmıyor onun yüzünden ekranı döndürerek yapıyorum bazen de kendi kendine takılı kalıyor. mustaine dedi: OTG kullanabilirsin. Cihazın da desteklemesi gerekiyor tabii. Uyumlu mu değil mi diye şu uygulamadan bak: USB OTG Checker ✔ - cihaz uyumlu OTG? - Google Play'de Uygulamalar (Dokunmatik bozukken nasıl indireceksin bilmiyorum gerçi.) Genişletmek için tıkla... Denedim uyumlu diyor. Son düzenleme: 25 Ekim 2021
mustaine dedi: OTG kullanabilirsin. Cihazın da desteklemesi gerekiyor tabii. Uyumlu mu değil mi diye şu uygulamadan bak: USB OTG Checker ✔ - cihaz uyumlu OTG? - Google Play'de Uygulamalar (Dokunmatik bozukken nasıl indireceksin bilmiyorum gerçi.) Genişletmek için tıkla... Dokunmatik bozuk dediğim ekranın bazı tarafları çalışmıyor onun yüzünden ekranı döndürerek yapıyorum bazen de kendi kendine takılı kalıyor. mustaine dedi: OTG kullanabilirsin. Cihazın da desteklemesi gerekiyor tabii. Uyumlu mu değil mi diye şu uygulamadan bak: USB OTG Checker ✔ - cihaz uyumlu OTG? - Google Play'de Uygulamalar (Dokunmatik bozukken nasıl indireceksin bilmiyorum gerçi.) Genişletmek için tıkla... Denedim uyumlu diyor.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #8 EmirhanTR dedi: Denedim uyumlu diyor. Genişletmek için tıkla... OTG kablo kullanabilirsiniz o zaman
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #9 mustaine dedi: OTG kablo kullanabilirsiniz o zaman Genişletmek için tıkla... Türk telekoma gitsem ne kadar tutar bu kablo? Ya da en ucuz nerede?
mustaine dedi: OTG kablo kullanabilirsiniz o zaman Genişletmek için tıkla... Türk telekoma gitsem ne kadar tutar bu kablo? Ya da en ucuz nerede?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #10 EmirhanTR dedi: Türk Telekom'a gitsem ne kadar tutar bu kablo? Ya da en ucuz nerede? Genişletmek için tıkla... İnternetten alın. Bir sürü ucuz seçenek mevcut.
EmirhanTR dedi: Türk Telekom'a gitsem ne kadar tutar bu kablo? Ya da en ucuz nerede? Genişletmek için tıkla... İnternetten alın. Bir sürü ucuz seçenek mevcut.