Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #21 Lee Yubin dedi: Splashtop wired xdisplay ile iPad 2'yi 2. ekran olarak kullanıyorum. Oyun oynarken IPad'den video izliyorum. Yani oluyor. Sen oraya kablo giriyor diye giriş sanıyor olmayasın? Sadece soruyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden de baktım hocam biri kullanıyordu öyle. Zaten tabletin içinde kendi uygulaması var ayarlamalar yapmak için. Lee Yubin dedi: Splashtop wired xdisplay ile iPad 2'yi 2. ekran olarak kullanıyorum. Oyun oynarken IPad'den video izliyorum. Yani oluyor. Sen oraya kablo giriyor diye giriş sanıyor olmayasın? Sadece soruyorum. Genişletmek için tıkla... Çıkış olsa bile ki hiç zannetmiyorum daha çok işime yarar.
Lee Yubin dedi: Splashtop wired xdisplay ile iPad 2'yi 2. ekran olarak kullanıyorum. Oyun oynarken IPad'den video izliyorum. Yani oluyor. Sen oraya kablo giriyor diye giriş sanıyor olmayasın? Sadece soruyorum. Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden de baktım hocam biri kullanıyordu öyle. Zaten tabletin içinde kendi uygulaması var ayarlamalar yapmak için. Lee Yubin dedi: Splashtop wired xdisplay ile iPad 2'yi 2. ekran olarak kullanıyorum. Oyun oynarken IPad'den video izliyorum. Yani oluyor. Sen oraya kablo giriyor diye giriş sanıyor olmayasın? Sadece soruyorum. Genişletmek için tıkla... Çıkış olsa bile ki hiç zannetmiyorum daha çok işime yarar.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #22 Kalradya Hükümdarı dedi: Bana da saçma geldi ama giriş hocam ilk başta başka bir şey sandım ama bayağı bayağı mini HDMI girişi. Genişletmek için tıkla... Giriş olduğunu nasıl anladınız diyorum hocam fotoğraf atabilir misiniz belki bir işaret vardır üstünde. Marka modeli ne tabletin.
Kalradya Hükümdarı dedi: Bana da saçma geldi ama giriş hocam ilk başta başka bir şey sandım ama bayağı bayağı mini HDMI girişi. Genişletmek için tıkla... Giriş olduğunu nasıl anladınız diyorum hocam fotoğraf atabilir misiniz belki bir işaret vardır üstünde. Marka modeli ne tabletin.