Tablete reklamdan virüs bulaşır mı?

Fırat baba

Hectopat
Daha fazla  
Instagram'da dolaşırken bir reklam gördüm. Valorant doğum gününe özel herkese Arcane şerif dağıtıyor. Tıkladım reklama girdim tıpatıp Valorant'ın resmi sitesiydi. Bilgilerimi girdim yanlış dedi. Sonra tekrar girdim tekrar yanlış dedi. Sonra tekrar girdim doğruladı. Sonra 2-3 iş gününde gönderilecektir dedi. Bunlar 31 Marta oldu. Şimdi o reklama baktığımda kaldırılmış. Herhangi bir şey indirmedim. İndirdiysem açmadım. Bilgilerimi almış olabilirler mi?

Instagram'da dolaşırken bir reklam gördüm. Valorant doğum gününe özel herkese Arcane şerif dağıtıyor. Tıkladım reklama girdim tıpatıp Valorant'ın resmi sitesiydi. Bilgilerimi girdim yanlış dedi. Sonra tekrar girdim tekrar yanlış dedi. Sonra tekrar girdim doğruladı. Sonra 2-3 iş gününde gönderilecektir dedi. Bunlar 31 Marta oldu. Şimdi o reklama baktığımda kaldırılmış. Herhangi bir şey indirmedim. İndirdiysem açmadım. Bilgilerimi almış olabilirler mi?

Muhtemelen bilgileriniz çalınmış, hemen şifrelerinizi değiştirin.

Aynı şifreyi başka bir yerde kullandıysanız da değiştirmeniz gerekiyor.

Muhtemelen bilgileriniz çalınmış, hemen şifrelerinizi değiştirin.

Aynı şifreyi başka bir yerde kullandıysanız da değiştirmeniz gerekiyor.
Valorant bedava skin dağıtmaz hele sınırlı süre dağıtılan bir ürünü, sıkıntılı bir siteye girmişsin, bilgileri almışlardır hepsini hızlıca değiştirmeye bak. Virüs girme değil de bilgi çalma olmuş.

Orijinal sitesi değildir muhtemelen URL farklıdır şifrelerinizi değiştirin.

Valorant bedava skin dağıtmaz hele sınırlı süre dağıtılan bir ürünü, sıkıntılı bir siteye girmişsin, bilgileri almışlardır hepsini hızlıca değiştirmeye bak. Virüs girme değil de bilgi çalma olmuş.

Ben konuyu açan kişiyim. Daha yeni ceza yedim. Hangi bilgilerimi çalınmış olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dün hesabımdan para çekilmeye çalışıldı, ne yapmalıyım?

Ben konuyu açan kişiyim. Daha yeni ceza yedim. Hangi bilgilerimi çalınmış olabilir?

Hangi bilgileri girdiysen onlar, Valorant hesabı girdiysen onu. Kart bilgilerini girmediysen almalarının mümkün olduğunu sanmıyorum. Verdiysen kartı iptal etsen iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı