Merhaba arkadaşlar, ben tabletime root atmak istiyorum fakat bir şey olur mu diye endişeleniyorum? Evde root atmayı denedim bir kere fakat beceremedim bilen biri varsa bana anlatabilir mi?
Merhaba arkadaşlar, ben tabletime root atmak istiyorum fakat bir şey olur mu diye endişeleniyorum? Evde root atmayı denedim bir kere fakat beceremedim bilen biri varsa bana anlatabilir mi?
Eğer tabletinde banka uygulamaları vs. varsa root u önermem. Çünkü root attığında korumassız oluyor. Ama eğer oyun, EBA, gibi şeyler içinse atabilirsin. Kingroot u öneririm eğer o olmazsa TWRP ile yap.
Eğer tabletinde banka uygulamaları vs. varsa root u önermem. Çünkü root attığında korumassız oluyor. Ama eğer oyun, EBA, gibi şeyler içinse atabilirsin. Kingroot u öneririm eğer o olmazsa TWRP ile yap.
This is for the Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition with android 4.4.2 and 5.x.x with model number SM-P600 not the SM-P601 This page HERE has step by step instructions if you are confused, however, it is fairly simple and just a few steps if...
forum.xda-developers.com
Yine odin kullanarak cihazınıza TWRP Recovey kurun.
OpenGApps.org offers information and pre-built packages of The Open GApps Project. The Open GApps Project is an open-source effort to script the automatic generation of up-to-date Google Apps packages. All Android versions and platforms supported.
LineageOS is a free, community built, aftermarket firmware distribution of Android 7 (Nougat), which is designed to increase performance and reliability over stock Android for your device. /* * Your warranty is now void. * * I am not...
forum.xda-developers.com
Buradaki ROM'u indirip SD Karta atın.
Ve artık cihazınızı kapatıp Recovey moda alın. Wipe kısmına gelin Advenced Wipe'a tıklayın. SD Card ve OTG USB hariç diğer seçeneklerin hepsine tik atın ve kaydırın.
İnstall kısmına gelin ve SD Card'ı seçin. SD Kart'a attığınız ROM'u seçin ve kaydırın. Kurulum bitince SD Kart'a attığınız GAPPS'i kurun. Ve cihazınızı açın. Karşınıza çıkan ayarları yapın. Artık kurulum tamamdır.
(Bu arada cihazınıza ROM atmadan ZOOM indiremiyorsunuz çünkü Android sürümü 4.4.2)(Ve cihazınızı ben WİFİ sürümü olarak ele aldım. Eğer LTE sürümüyse dosyaların değişmesi gerek.)(Eğer dikkatli yapmazsanız cihazınız kullanılamaz hale gelebilir. Haberiniz olsun.)