W windowsSEVENinsan Femtopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 17 1 Ekim 2020 #1 Kenarda boş boş duran bir tabletim var Windows yükleyebilir miyim?
H hasuna Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 1 Ekim 2020 #2 windowsSEVENinsan dedi: Kenarda boş boş duran bir tabletim var Windows yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... %99 oranla kuramazsınız.%1 oran emulatör ki o da en güçlü cihazlarda bile düzgün çalışmıyor.
windowsSEVENinsan dedi: Kenarda boş boş duran bir tabletim var Windows yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... %99 oranla kuramazsınız.%1 oran emulatör ki o da en güçlü cihazlarda bile düzgün çalışmıyor.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 1 Ekim 2020 #3 ARM destekli olması gerek Linux dene.
Yiğit Mirza Çetin Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #4 windowsSEVENinsan dedi: Kenarda boş boş duran bir tabletim var Windows yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Intel işlemcili Android cihazlara kuruluyor diye biliyorum.
windowsSEVENinsan dedi: Kenarda boş boş duran bir tabletim var Windows yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Intel işlemcili Android cihazlara kuruluyor diye biliyorum.
emyounoone Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2020 #5 Microsoft'un mobil cihazlar için olan versiyonu var diye biliyorum. Bir araştır istersen.
Yiğit Mirza Çetin Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
W windowsSEVENinsan Femtopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 17 1 Ekim 2020 #7 Tabletin intel işlemcisi yok ne yapmalıyım Conficker Belasi dedi: ARM destekli olması gerek Linux dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurabiliriz?
Tabletin intel işlemcisi yok ne yapmalıyım Conficker Belasi dedi: ARM destekli olması gerek Linux dene. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurabiliriz?
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.660 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2020 #8 O zaman ya kurma ihtimaliniz çok daha güç. Bence uğraşmaya değmez onun yerine Root atıp kullan daha iyi.
O zaman ya kurma ihtimaliniz çok daha güç. Bence uğraşmaya değmez onun yerine Root atıp kullan daha iyi.
Yiğit Mirza Çetin Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #9 windowsSEVENinsan dedi: Tabletin Intel işlemcisi yok ne yapmalıyım. Nasıl kurabiliriz? Genişletmek için tıkla... Android Telefon/Tablete Windows İşletim Sistemi Nasıl Kurulur? - Mobil13.com böyle bir yazı buldum bir göz atın
windowsSEVENinsan dedi: Tabletin Intel işlemcisi yok ne yapmalıyım. Nasıl kurabiliriz? Genişletmek için tıkla... Android Telefon/Tablete Windows İşletim Sistemi Nasıl Kurulur? - Mobil13.com böyle bir yazı buldum bir göz atın
W windowsSEVENinsan Femtopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 17 1 Ekim 2020 #10 Yiğit Mirza Çetin dedi: Android Telefon/Tablete Windows İşletim Sistemi Nasıl Kurulur? - Mobil13.com böyle bir yazı buldum bir göz atın Genişletmek için tıkla... Bunu denedım olmadı Geronix dedi: O zaman ya kurma ihtimaliniz çok daha güç. Bence uğraşmaya değmez onun yerine Root atıp kullan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Android sürümü 4.4.2 sürümünü yükseltme şansım var mı?
Yiğit Mirza Çetin dedi: Android Telefon/Tablete Windows İşletim Sistemi Nasıl Kurulur? - Mobil13.com böyle bir yazı buldum bir göz atın Genişletmek için tıkla... Bunu denedım olmadı Geronix dedi: O zaman ya kurma ihtimaliniz çok daha güç. Bence uğraşmaya değmez onun yerine Root atıp kullan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Android sürümü 4.4.2 sürümünü yükseltme şansım var mı?