Tablete Windows yüklenir mi?

@iUgur bu abi daha da yetkili birine benziyor.

Bu konu hakkında pek bir bilgim yok normal bilgisayara usb ile yüklediğimiz için öyle demiştim. Sadece merakımdan herhangi bir yöntemle mümkün mü diye açtım konuyu.

Bu da başka bir videom. Ayrıca delilleri gördüğün halde inkar etmen de ciddi bir soruna işaret:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows'un ARM desteği yok ki. Yani yükleyemezsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Windows 8'den bu yana Windows'larda ARM desteği mevcut. İlk model Surface RT modeli ve kendisi Windows RT isimli ARM tabanlı bir Windowsa sahip. İşlemcisi de Nvidia Tegra 3, o da tahmin edileceği gibi ARM tabanlı.

Şu anda Microsoft'un Windows 10'un çıkışında Qualcomm ile imzaladığı bir anlaşma var. 2025 sonuna kadar ARM tabanlı sürüm kullanan cihazlar sadece Qualcomm işlemci kullanabiliyor. Bu anlaşma sona erdiğinde bir çok markadan başka SoC'lara sahip ARM tabanlı Windows cihazlar çokça göreceğiz.

Kıssadan hisse ARM tabanlı Windowslar vardır ve 12 yıldır hayatımızdadırlar ama bir X86 kadar yaygın değiller.

Son düzenleme:

Ben bu konu hakkında gereken uyarıyı aldım çekildim zaten, hala konuyu uyandırmaya çalışman işin cabası. Windows'un ARM desteği olduğunu bilmiyordum o yüzden dedim. Arkadaşlar bilgilendirdi beni. Konuyu hortlatma sebebinizi anlamadım.

Bu konu hakkında araştırma yapıyordum ve bir yanlışı açıklamak istedim hepsi bu.

Vestem Venüs z20 yada Vestel v tab 7 lite 3 modeline yüklenir mi Windows 8.1?

Z20'ye mümkün. Mu-Silicium portlayabilirsiniz.
Windows kaç yükleyebilirim mesela en düşük ve en yüksek olarak 2 örnek verebilir misiniz?
İlginiz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…