Tablete Windows Yüklenir mi?

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Bilgisayarda yaşıtlarıma göre iyiyim ancak yeterli teknik bilgiye sahip değilim henüz. Bu yüzden tableti çöp etmek istemiyorum. İlla ki bilen birileri vardır umuduyla buraya yazıyorum. 8GB hafızalı ve 32 GB SD kart alabileceğim bir tabletim var. Bu tablete işletim sistemi yükleyip bir klavye alıp en azından tarayıcıyı ve basit programları kullanabileceğim bir bilgisayara dönüştürmek istiyorum. Acaba böyle bir şey mümkün mü, mümkünse nasıl yapabilirim? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ROM (tam bilmiyorum ama sanırım böyle bir şeydi) ile mümkün değil mi? Çünkü telefonu bilgisayara dönüştüren birkaç video gördüm internette. Ancak şu an internetim yok ve çok sınırlı telefon internetimi kullanıyorum. Bu yüzden foruma danışmak istedim.
Tarayıcı ve basit programlar zaten Android için sunuluyor OTG kablosu ile klavye ve fare kullanabilirsiniz.
Biliyorum ve eğer gerçekten imkansızsa öyle kullanmayı düşünüyorum zaten ama bilgisayar olması daha iyi olacak benim için. Amatör olarak yazılımla ilgileniyorum ve bilgisayarda aldığım performansı Android'deki denediğim uygulamalarla alamıyorum. Bu yüzden istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…