nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #1 Tabletime Xbox Game Pass indireceğim ama Xbox Game Pass uygulamasından sadece Game Pass mı alınıyor, yoksa uygulama da indirilebiliyor mu?
Tabletime Xbox Game Pass indireceğim ama Xbox Game Pass uygulamasından sadece Game Pass mı alınıyor, yoksa uygulama da indirilebiliyor mu?
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 29 Nisan 2021 #2 nipz.ins dedi: Tabletime Xbox Game Pass indireceğim ama Xbox Game Pass uygulamasından sadece Game Pass mı alınıyor, yoksa uygulama da indirilebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... PC oyunlarını tabletnize yükleyemezsiniz.
nipz.ins dedi: Tabletime Xbox Game Pass indireceğim ama Xbox Game Pass uygulamasından sadece Game Pass mı alınıyor, yoksa uygulama da indirilebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... PC oyunlarını tabletnize yükleyemezsiniz.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Nisan 2021 #3 Aslında mümkün. Cloud sistemi var ama Türkiye'de yok. O yüzden şu an için kullanamıyorsunuz.
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #4 TheRealKurtCobain dedi: PC oyunlarını tabletnize yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TheRealKurtCobain dedi: PC oyunlarını tabletnize yükleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TheRealKurtCobain Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 1 Yer Mersin 29 Nisan 2021 #5 nipz.ins dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oynayamazsınız demedim yükleyemezsiniz dedim.
nipz.ins dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oynayamazsınız demedim yükleyemezsiniz dedim.
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #6 körbiginar dedi: Aslında mümkün. Cloud sistemi var ama Türkiye'de yok. O yüzden şu an için kullanamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Samsung Tab S7 Plus var bende gayet de yeterli oyunlar için.
körbiginar dedi: Aslında mümkün. Cloud sistemi var ama Türkiye'de yok. O yüzden şu an için kullanamıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Samsung Tab S7 Plus var bende gayet de yeterli oyunlar için.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 29 Nisan 2021 #7 Oradaki oyunlar bilgisayar ve konsol oyunları indirip oynayamazsınız ama ileride internet üzerinden tabletinizden bu oyunları oynayabileceksiniz. nipz.ins dedi: Samsung Tab S7 Plus var bende gayet de yeterli oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Oradaki oyunlar bilgisayar ve konsollar için yapıldı.
Oradaki oyunlar bilgisayar ve konsol oyunları indirip oynayamazsınız ama ileride internet üzerinden tabletinizden bu oyunları oynayabileceksiniz. nipz.ins dedi: Samsung Tab S7 Plus var bende gayet de yeterli oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Oradaki oyunlar bilgisayar ve konsollar için yapıldı.
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #8 TheRealKurtCobain dedi: Oynayamazsınız demedim yükleyemezsiniz dedim. Genişletmek için tıkla... Bulut sistemi mi geçerli.
TheRealKurtCobain dedi: Oynayamazsınız demedim yükleyemezsiniz dedim. Genişletmek için tıkla... Bulut sistemi mi geçerli.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 29 Nisan 2021 #9 nipz.ins dedi: Bulut sistemi mi geçerli. Genişletmek için tıkla... Xbox'ın bulut sistemi henüz bu ülkede yok ama ileride gelecek. Bir yandan bu bulut sisteminin xCloud diye bir ismi var.
nipz.ins dedi: Bulut sistemi mi geçerli. Genişletmek için tıkla... Xbox'ın bulut sistemi henüz bu ülkede yok ama ileride gelecek. Bir yandan bu bulut sisteminin xCloud diye bir ismi var.
nipz.ins Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Houston, Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #10 244012 dedi: Xbox'ın bulut sistemi henüz bu ülkede yok ama ileride gelecek. Genişletmek için tıkla... Seneye gelebilir mi acaba?
244012 dedi: Xbox'ın bulut sistemi henüz bu ülkede yok ama ileride gelecek. Genişletmek için tıkla... Seneye gelebilir mi acaba?