unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #1 Beyler elimde kullanmadığım 1 tablet var. Ben bu tableti Android TV yapmak istiyorum. Nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2021
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 3 Ocak 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bugraislk Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 319 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #3 Babam yapmıştı ben daha küçüktüm ama oluyor.
rebelle Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 457 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #4 unworenn dedi: Beyler elimde kullanmadığım 1 tablet var. Ben bu tableti Android TV yapmak istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Eğer tabletiniz sorunsuz şekilde çalışıyorsa ve HDMİ çıkışı varsa doğrudan bağlayıp kullanabilirsiniz.
unworenn dedi: Beyler elimde kullanmadığım 1 tablet var. Ben bu tableti Android TV yapmak istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Eğer tabletiniz sorunsuz şekilde çalışıyorsa ve HDMİ çıkışı varsa doğrudan bağlayıp kullanabilirsiniz.
unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #5 rebelle dedi: Eğer tabletiniz sorunsuz şekilde çalışıyorsa ve HDMİ çıkışı varsa doğrudan bağlayıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor ama HDMI çıkışi yok rebelle dedi: Eğer tabletiniz sorunsuz şekilde çalışıyorsa ve HDMİ çıkışı varsa doğrudan bağlayıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Samsung tab 3
rebelle dedi: Eğer tabletiniz sorunsuz şekilde çalışıyorsa ve HDMİ çıkışı varsa doğrudan bağlayıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor ama HDMI çıkışi yok rebelle dedi: Eğer tabletiniz sorunsuz şekilde çalışıyorsa ve HDMİ çıkışı varsa doğrudan bağlayıp kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Samsung tab 3
rebelle Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 457 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #6 Televizyonunuzun modeli nedir? Bazı TV'lerde doğrudan ekran paylaşımı özelliği bulunuyor.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Ocak 2021 #7 unworenn dedi: HDMI çıkışi yok. Genişletmek için tıkla... O zaman olmayabilir.
rebelle Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 457 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #8 https://www.hepsiburada.com/s-link-...hl-60-ip-562-sarj-hdmi-kablosu-p-TELDATA11489 Bu ürünü alıp doğrudan bağlayabilirsiniz eğer ekran paylaşım özelliği yoksa
https://www.hepsiburada.com/s-link-...hl-60-ip-562-sarj-hdmi-kablosu-p-TELDATA11489 Bu ürünü alıp doğrudan bağlayabilirsiniz eğer ekran paylaşım özelliği yoksa