burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 31 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Elimde boşta duran orta boy bir tablet var. Ben de genellikle yarış oyunları oynadığımdan dolayı bunu kadran olarak kullanmak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerek? Yapabilirsem PC'ye nasıl bağlarım? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2020
Arkadaşlar merhaba. Elimde boşta duran orta boy bir tablet var. Ben de genellikle yarış oyunları oynadığımdan dolayı bunu kadran olarak kullanmak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerek? Yapabilirsem PC'ye nasıl bağlarım? Teşekkürler.
Amiidamaru Megapat Katılım 16 Eylül 2013 Mesajlar 972 Çözümler 3 Yer İstanbul 31 Ekim 2020 #2 Simhub uygulamasını kullanabilirsin. Örnek olarak; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Simhub uygulamasını kullanabilirsin. Örnek olarak; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 31 Ekim 2020 #3 Amiidamaru dedi: Simhub uygulamasını kullanabilirsin. Örnek olarak; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam daha izlemedim ama bunu dijital yapabiliyor muyuz?
Amiidamaru dedi: Simhub uygulamasını kullanabilirsin. Örnek olarak; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam daha izlemedim ama bunu dijital yapabiliyor muyuz?
Amiidamaru Megapat Katılım 16 Eylül 2013 Mesajlar 972 Çözümler 3 Yer İstanbul 31 Ekim 2020 #4 Hocam uygulama içerisinde farklı tip ekranlar mevcut. Detaylı olarak incelemedim. O kadarını araştırmak da sana kalmış artık
Hocam uygulama içerisinde farklı tip ekranlar mevcut. Detaylı olarak incelemedim. O kadarını araştırmak da sana kalmış artık
burstappenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 2 Yer Autodromo Nazionale Monza 31 Ekim 2020 #5 Amiidamaru dedi: Hocam uygulama içerisinde farklı tip ekranlar mevcut. Detaylı olarak incelemedim. O kadarını araştırmak da sana kalmış artık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Amiidamaru dedi: Hocam uygulama içerisinde farklı tip ekranlar mevcut. Detaylı olarak incelemedim. O kadarını araştırmak da sana kalmış artık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.