Tableti monitör olarak kullanmak ne işe yarar?

Zed34

Centipat
Daha fazla  
12.2 inç tabletim var. Android versiyonu 5. ROM atmayı düşünmüyorum şimdilik. Bunu bilgisayarıma 2. ekran olarak kullanabilir miyim ve eğer oluyor ise hiç 2. ekran kullanmadım, ne gibi işlerime yarar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne işe yarayacağını sen belirleyeceksin biz değil. Ben yan ekranı; Discord, Spotify, WhatsApp ve edit yaparken dosya seçmek için kullanıyorum.

12.2 inç tabletim var. Android versiyonu 5. ROM atmayı düşünmüyorum şimdilik. Bunu bilgisayarıma 2. ekran olarak kullanabilir miyim ve eğer oluyor ise hiç 2. ekran kullanmadım, ne gibi işlerime yarar?

Ben zamanında Spotify için kullanmıştım dekor amaçlı çok daha iyi duruyor.

Bunu nasıl yaparım peki?

Ne işe yarayacağını sen belirleyeceksin biz değil. Ben yan ekranı; Discord, Spotify, WhatsApp ve edit yaparken dosya seçmek için kullanıyorum.

Bunu nasıl yaparım peki?

Ben zamanında Spotify için kullanmıştım dekor amaçlı çok daha iyi duruyor.

Ne işe yarar ve nasıl bağlayabilirim diye sormuştum moderatör düzeltirken onu silmiş sanırım nasıl bağlayabilirim bilmiyorum
( moderatör abi Türk dili notum 70 üstüne çıkmadı hiç idare edin beni olmuyor mu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…