C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.165 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #1 Tabletimin ekranını hangi uygulamalar ile 2. ekran yapabilirim?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 25 Nisan 2021 #2 Spacedesk. Çok sağlıklı olmaz kablosuz olduğu için.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.975 Makaleler 4 Çözümler 20 25 Nisan 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 25 Nisan 2021 #4 TwomonUSB ile. Ancak fiyatı biraz tuzlu.
C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.165 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #5 Itechin.g dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bununlla yaptım da beğenmedim xdisplayla da sarj bozuk biraz ondan olmuyor ücretsiz başka ne var ücretsiz olarak.
Itechin.g dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bununlla yaptım da beğenmedim xdisplayla da sarj bozuk biraz ondan olmuyor ücretsiz başka ne var ücretsiz olarak.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 25 Nisan 2021 #6 Calwssia dedi: Bununla yaptım da beğenmedim xdisplayla da sarj bozuk biraz ondan olmuyor ücretsiz başka ne var ücretsiz olarak. Genişletmek için tıkla... Bundan başka yok zaten. En iyisi bu, öyle aham şaham bir şey olmaz zaten kablosuz olunca. Hele internet kötü ise.
Calwssia dedi: Bununla yaptım da beğenmedim xdisplayla da sarj bozuk biraz ondan olmuyor ücretsiz başka ne var ücretsiz olarak. Genişletmek için tıkla... Bundan başka yok zaten. En iyisi bu, öyle aham şaham bir şey olmaz zaten kablosuz olunca. Hele internet kötü ise.
G3258 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 1.661 Makaleler 5 Çözümler 5 26 Nisan 2021 #7 Duet Display uygulamasını kullanabilirsin.