Tableti sürekli PC modunda kullanmak güvenlik açısından sorun olur mu?

Tableti sürekli PC modunda kullanmanın güvenlik açısından bir problemi olur mu? Sonuçta bu bir tabletin kendi sunduğu mod yani sonradan yükleme değil ama sonuçta mod olduğu için tabletin kendi güvenlik yazılımıyla uyumsuzluk olabilir mi?

Hahaha yok mu hiç PC modunda tablet kullanan?

Son düzenleme:
PC modundan kastınız Dex'mi hocam?
Uygulama yüklemeden kendinde olan bir özellik ama bayadır PC kullanmadığım için hoşuma gitmedi. Teşekkürler cevabınız için.

PC modundan kastınız Dex'mi hocam?
Şu an kullanıyorum da fikrimi değiştirdim kullanışlı gözüküyor o yüzden sorum hala geçerli. Kullandığım tabletin kendi özelliği var pc modu yazıyor ona geçince masaüstü bilgisayar moduna geçiyor tablet ve yeni bir ekranmış gibi normal ekranın üstünde açılıyor. İlk sorumun cevabını merak ediyorum, tabletin kendisinin sunduğu pc modunu sürekli kullanmak güvenlik açısından sorun olur mu? Tabletin kendi güvenlik yazılımı bu mod için de sorunsuz çalışır mı?

Tabletinde sürekli olarak pc modunu kullanan veya kullanmayan farketmez, düşüncenizi yazabilirsiniz.

Tabletinde sürekli olarak pc modunu kullanan veya kullanmayan farketmez, düşüncenizi yazabilirsiniz.

Fazlalık mesajları sileyim derken yanlışlıkla daha fazla gereksiz mesaj oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…