Tabletimdeki sacma dokunmatik sorunu.

harmless

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar 2 gun once asus memopad me 176c aldim fakat sacma bir sorun gordum. Kilit tusu nedense dokunmatik hareket ediyor, bazen elim uzunca değiyor kendiliginden kapaniyor resmen dokunmatik. Kilit tusunun altindaki boş yer de sanki kilit tusu varmis gibi dokununca felan ekran aciliyor cogu kez yanlislikla kapattim gercekten sinir etti. Garantiye felan yollamak istemiyorum ailem deli eder. Simdi de kendi kendine kapandi. 4.4.3 guncellemesi de hazir ama yuklemedim.

Son düzenleme:
Bence garantilik bir durum yok ama aldığın yere bir danış. Vermek gerekiyor ise gidip garantiye ver. Ailen bazında bir sorun çıkmaz. En fazla gün içinde geri verirler tabletini ama vermek istemiyorum, çok sıkıntılı diyorsan ayrı dikkat edeceksin. Benim de Lenovo'nun ürettiği Vodafone tabletim var. Tab 10.1 dokunmatiği bazen atlıyor oraya buraya. Yakında vermeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok çünkü bir şey bozuksa ve hata veriyorsa tamir edilmezse hata devam eder. Keşke iPad alsaydın tablet işinin uzmanı dokunmatikte olsun Jiroskop olsun işlemci olsun bende iPad Air Mini Retina var. Retina ne dersen 2560x1440 çöznünürlük en az oyunda 3 saatte bitiyor şarjı ve dokunmatik süper. Teşekkürler Apple!

Son düzenleyen: Moderatör:
Param olsaydi zaten ipad mini alicaktim. Teknosa dan almistim teknosaya ozel garanti teklif ettiler her sorunu cozeriz dediler ama reddetmistim. Simdi teknosaya goturmem lazim degil mi garanti icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…