Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 21 Aralık 2022 #1 Tabletim bozuktu masanın üzerinde duruyordu bir anda kendi kendine ısındı ve şişti ses gelmeye başladı patlar korkusuyla odadan mutfağa attım orada duruyor ne yapmalıyım dışarı atayım mı alırken yüzüme patlar mı?
Tabletim bozuktu masanın üzerinde duruyordu bir anda kendi kendine ısındı ve şişti ses gelmeye başladı patlar korkusuyla odadan mutfağa attım orada duruyor ne yapmalıyım dışarı atayım mı alırken yüzüme patlar mı?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 21 Aralık 2022 #2 Yine bir troll konu daha diye düşünüyorum, durduk yere ısınıp şişip nasıl ses çıkarabilirki batarya?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 21 Aralık 2022 #3 Batarya bir anda şişmez.
Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 21 Aralık 2022 #4 quarest dedi: Yine bir troll konu daha diye düşünüyorum, durduk yere ısınıp şişip nasıl ses çıkarabilirki batarya? Genişletmek için tıkla... Troll değil gerçekten fotoğraf ekleyebilirim.
quarest dedi: Yine bir troll konu daha diye düşünüyorum, durduk yere ısınıp şişip nasıl ses çıkarabilirki batarya? Genişletmek için tıkla... Troll değil gerçekten fotoğraf ekleyebilirim.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 21 Aralık 2022 #5 Miriss dedi: Troll değil gerçekten fotoğraf ekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Ekle ama yanına Technopat diye bir kağıttan yazı ekler misin?
Miriss dedi: Troll değil gerçekten fotoğraf ekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Ekle ama yanına Technopat diye bir kağıttan yazı ekler misin?
CasH20 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 725 Çözümler 6 21 Aralık 2022 #6 quarest dedi: Yine bir troll konu daha diye düşünüyorum, durduk yere ısınıp şişip nasıl ses çıkarabilirki batarya? Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy Note 7 neydi peki hocam? Olabilir böyle şeyler.
quarest dedi: Yine bir troll konu daha diye düşünüyorum, durduk yere ısınıp şişip nasıl ses çıkarabilirki batarya? Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy Note 7 neydi peki hocam? Olabilir böyle şeyler.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 21 Aralık 2022 #7 Bir fotoğraf bırakın isterseniz, ne kadar şişti bir bakalım patlamaz bu arada alabilirsiniz tableti mümkünse kapatın zaten bozukmuş.
Bir fotoğraf bırakın isterseniz, ne kadar şişti bir bakalım patlamaz bu arada alabilirsiniz tableti mümkünse kapatın zaten bozukmuş.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #8 Miriss dedi: Troll değil gerçekten fotoğraf ekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf alabilirim.
Miriss dedi: Troll değil gerçekten fotoğraf ekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf alabilirim.
Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 21 Aralık 2022 #9 Paul Walkers dedi: Ekle ama yanına Technopat diye bir kağıttan yazı ekler misin? Genişletmek için tıkla... Çok yaklaşamadım kalitesiz çıktı kusura bakmayın.
Paul Walkers dedi: Ekle ama yanına Technopat diye bir kağıttan yazı ekler misin? Genişletmek için tıkla... Çok yaklaşamadım kalitesiz çıktı kusura bakmayın.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 21 Aralık 2022 #10 Miriss dedi: Eki Görüntüle 1609184 Çok yaklaşamadım kalitesiz çıktı kusura bakmayın. Eki Görüntüle 1609188 Genişletmek için tıkla... Hocam bu adamı öldürür çöpe atmayın direkt dışarıdaki konteynere atın.
Miriss dedi: Eki Görüntüle 1609184 Çok yaklaşamadım kalitesiz çıktı kusura bakmayın. Eki Görüntüle 1609188 Genişletmek için tıkla... Hocam bu adamı öldürür çöpe atmayın direkt dışarıdaki konteynere atın.