Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.121 Makaleler 2 Çözümler 8 1 Ekim 2021 #1 Samsung tabletim vardı arada çıkma vs izliyordum elimden düştü güç tuşu çıktı takmaya çalıştım bu sefer ekran ufak bir çatlak oluştu tel toka yardımıyla açabiliyorum başka açma veya ekranı kapatma yolu var mı?
Samsung tabletim vardı arada çıkma vs izliyordum elimden düştü güç tuşu çıktı takmaya çalıştım bu sefer ekran ufak bir çatlak oluştu tel toka yardımıyla açabiliyorum başka açma veya ekranı kapatma yolu var mı?
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.195 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #2 Tabletin ekrana çift tıklama ile uyandırma özelliği varsa açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.121 Makaleler 2 Çözümler 8 1 Ekim 2021 #3 Hasan Karaca dedi: Tabletin ekrana çift tıklama ile uyandırma özelliği varsa açabilirsin Genişletmek için tıkla... Nerden açabilirim o ayarı Artı 0 Eksi
Hasan Karaca dedi: Tabletin ekrana çift tıklama ile uyandırma özelliği varsa açabilirsin Genişletmek için tıkla... Nerden açabilirim o ayarı
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 1 Ekim 2021 #4 İbrahim Gökhan dedi: Nereden açabilirim o ayarı. Genişletmek için tıkla... Ayarlar - gelişmiş özellikler - hareketler ve işaretler - uyandırmak için çift dokunun. Artı 0 Eksi
İbrahim Gökhan dedi: Nereden açabilirim o ayarı. Genişletmek için tıkla... Ayarlar - gelişmiş özellikler - hareketler ve işaretler - uyandırmak için çift dokunun.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.195 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #5 İbrahim Gökhan dedi: Nereden açabilirim o ayarı. Genişletmek için tıkla... Ekran ayarlarından veya gelişmiş ayarlardan biraz kurcalayarak bulabilirsiniz. Bu arada tabletin markası nedir? Artı 0 Eksi
İbrahim Gökhan dedi: Nereden açabilirim o ayarı. Genişletmek için tıkla... Ekran ayarlarından veya gelişmiş ayarlardan biraz kurcalayarak bulabilirsiniz. Bu arada tabletin markası nedir?
KS KS Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.121 Makaleler 2 Çözümler 8 1 Ekim 2021 #6 Hasan Karaca dedi: Ekran ayarlarından veya gelişmiş ayarlardan biraz kurcalayarak bulabilirsiniz. Bu arada tabletin markası nedir? Genişletmek için tıkla... Bulamadım yine de teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
Hasan Karaca dedi: Ekran ayarlarından veya gelişmiş ayarlardan biraz kurcalayarak bulabilirsiniz. Bu arada tabletin markası nedir? Genişletmek için tıkla... Bulamadım yine de teşekkürler.