M millor Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #1 Tabletin iCloud şifresini unuttum, tablet kilitlendi. E-postamı da hatırlamıyorum, doğrulama sorularını hatırlamıyorum. Tablet 1 yıldır kilitli, ne yapabilirim?
Tabletin iCloud şifresini unuttum, tablet kilitlendi. E-postamı da hatırlamıyorum, doğrulama sorularını hatırlamıyorum. Tablet 1 yıldır kilitli, ne yapabilirim?
anil1442 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #2 Ben iPhone 4 ümü bilgisayara bağlayıp sıfırlamıştım.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 17 Kasım 2020 #3 Kıran yerler var, ama ne kadar isterler bilemem.
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 17 Kasım 2020 #4 Faturası varsa Apple mağazasına gidip açtırabiliyorsun diye biliyorum?
M millor Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #5 Kokona Shiki dedi: Kıran yerler var, ama ne kadar isterler bilemem. Genişletmek için tıkla... oturduğum ildeki hepsine gittim kıramadılar anil1442 dedi: Ben iPhone 4 ümü bilgisayara bağlayıp sıfırlamıştım. Genişletmek için tıkla... İcloud şfresi istiyor Lindamca dedi: Faturası varsa Apple mağazasına gidip açtırabiliyorsun diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... 6 yıl önce aldık nerde hiç bilmiyorum
Kokona Shiki dedi: Kıran yerler var, ama ne kadar isterler bilemem. Genişletmek için tıkla... oturduğum ildeki hepsine gittim kıramadılar anil1442 dedi: Ben iPhone 4 ümü bilgisayara bağlayıp sıfırlamıştım. Genişletmek için tıkla... İcloud şfresi istiyor Lindamca dedi: Faturası varsa Apple mağazasına gidip açtırabiliyorsun diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... 6 yıl önce aldık nerde hiç bilmiyorum
anil1442 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #6 millor dedi: iCloud şifresi istiyor. Genişletmek için tıkla... Ben şifre olmadan sıfırlamıştım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum üstünden çok geçti.
millor dedi: iCloud şifresi istiyor. Genişletmek için tıkla... Ben şifre olmadan sıfırlamıştım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum üstünden çok geçti.
06antony Kilopat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 948 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-12100F/ASUS Dual GeForce RTX 3050 OC Edition 8GB/ASUS PRİME H610M-K/GSKİLL 2X8GB 3200MHZ/GoodRam 512GB PX500 M.2 NVMe SSD/1TB Seagate HDD/Rampage REACTION 600W 80 Plus/Gamebooster 144HZ 1Ms GB2461CF Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #7 millor dedi: Tabletin iCloud şifresini unuttum, tablet kilitlendi. E-postamı da hatırlamıyorum, doğrulama sorularını hatırlamıyorum. Tablet 1 yıldır kilitli, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Telefonu ya da tableti dfu moda al ITunes'i aç PC'den ve geri yükleme yap dostum.
millor dedi: Tabletin iCloud şifresini unuttum, tablet kilitlendi. E-postamı da hatırlamıyorum, doğrulama sorularını hatırlamıyorum. Tablet 1 yıldır kilitli, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Telefonu ya da tableti dfu moda al ITunes'i aç PC'den ve geri yükleme yap dostum.
M millor Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #8 Yinede hepinize teşşekkür ederim anil1442 dedi: Ben şifre olmadan sıfırlamıştım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum üstünden çok geçti. Genişletmek için tıkla... itunes ilemi bağladın 06antony dedi: Telefonu ya da tableti dfu moda al ITunes'i aç PC'den ve geri yükleme yap dostum. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim teşekkürler
Yinede hepinize teşşekkür ederim anil1442 dedi: Ben şifre olmadan sıfırlamıştım ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum üstünden çok geçti. Genişletmek için tıkla... itunes ilemi bağladın 06antony dedi: Telefonu ya da tableti dfu moda al ITunes'i aç PC'den ve geri yükleme yap dostum. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim teşekkürler
anil1442 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #9 millor dedi: Yinede hepinize teşşekkür ederim itunes ilemi bağladın Genişletmek için tıkla... anil1442 dedi: Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum üstünden çok geçti. Genişletmek için tıkla...
millor dedi: Yinede hepinize teşşekkür ederim itunes ilemi bağladın Genişletmek için tıkla... anil1442 dedi: Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum üstünden çok geçti. Genişletmek için tıkla...
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 982 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #10 3uTools adlı program ile Skip setup seçeneği var. iPhone 5 iOS 10'da çalıştı. Bir dene istersen(PC'den iTunes ve bütün driverler yüklü olmalıdır.)
3uTools adlı program ile Skip setup seçeneği var. iPhone 5 iOS 10'da çalıştı. Bir dene istersen(PC'den iTunes ve bütün driverler yüklü olmalıdır.)